Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mujjo släpper varma Iphone-vantar

Nederländska Mujjo släpper en ny variant av sina Iphone-vantar som nu är stickade med dubbla lager för att hålla dina fingrar varma i vinter.

Nu när vintersäsongen är här blir det allt kallare att använda sin smarta mobil utomhus. Vantar och handskar som går att använda tillsammans med pekskärmar har kommit stort på senare år och ett av företaget som gör flera modeller är nederländska Mujjo. De släpper i år ett par som är stickade med dubbla lager för att hålla dina fingrar varma utan att hindra dig från att använda din pekskärm ute.

Hela vantarna är gjorda av garn med ett tunna trådar av silver, vilket betyder att det inte bara är själva fingertopparna som fungerar med pekskärmen. Det nya inre lagret är av ull och fungerar både som isolering och mjukt foder. Insidnan av vantarna har små silikonprickar för bättre grepp.

Vantarna heter Double-Layered Touchscreen Gloves och går att beställa direkt från mujjo.com där de kostar 30 euro plus frakt. Total summan om man väljer standardfrakt med Posten landar på nästan 38 euro, motsvarande 340 kronor. Vantarna är unisex och finns i tre storlekar i en mörkgrå färg. Mujjo börjar skicka ut de första exemplaren den 16 december.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.