Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"bakgrund" i photoshop cs2?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

kanske en lustig fråga, men går det att få en "heltäckande bakgrund" i photoshop cs2? själva arbetsytan alltså... för har man tex en internetsida öppen och öppnar photoshop så hamnar alla tools och grejs liksom "flytande" över internetsidan...
(tog internetsida som exempel. skrivbordet blir ju samma sak, och det blir herrans rörigt om man inte har en enfärgad bakgrund på skrivbordet...)

kan man få så att själva programmet får en bakgrund... en vägg, så att man bara sitter i det programmet, om ni fattar..?

klicka på knapparna längst ner i verktygspaletten

  • Medlem
  • Karlstad
  • 2005-09-24 08:57

Du kan ju åxå trycka på alt + äpple + h så gömmer du allt utom just programmet du jobbar i. Inte specifikt för Photoshop, alltså, utan för alla program när man tycker det blir för plottrigt.

Tryck på F-tangenten en gång och du får en helgrå bakgrund som täcker hela fönstret. Trycker du på F en gång till blir den svart. Trycker du en tredje gång återgår fönstret till sin normala storlek. Det ska också finnas en kombination där du får alla bilderna att ha samma bakgrund om du har många bilder öppna samtidigt.

aha! det hade jag ju givetvis inte tänkt på. tack så mkt för hjälpen!

1
Bevaka tråden