Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
antho357

antho357

Medlem
  • Plats Sundsvall
  • Registrerad 2007-01-14
  • Senast aktiv 2011-04-28
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen antho357 har skrivit i forumet.

1

det här verkar vara ett liknande som det du länkar till, säljs i sverige..

Roterbart bordsställ till iPhone - MrGizmo Webshop

sweet, då blir det till att inhandla en ny -n router till hemmet. Förresten, detta är förmodligen en rookie-fråga men kör man med korsad tp kabel eller går det bra med en vanlig?

Löste sig problemet för dig? Jag sitter nämligen och fundera på typ samma sak, går det att dela internet från mac minin via kabel?

Jag vill också gärna ha en invite!
holmlund gmail punkt com

de ligger väl med i själva musikfilen om jag inte har förstått helt fel..

En lite fråga bara, har en extern disk med lite annat jox på som man skulle kunna använda med Time Machine. kan man välja att bara utnyttja en del av den disken till time machine och behålla den gamla data man har eller måste den vara helt tom för att kunna använda funktionen?

Om du klickar på en mp3fil och väljer visa info, eller vad det nu heter, så kan du välja där att dessa filer alltid ska öppnas med ett visst program.

Borde du inte kunna lösa problemet genom att parkoppla telefonen med macen? Jag för över filer till min k650 utan att behöva acceptera varje fil..

Har ett problem med att min macbook tror att tema-filer (.utz) är mappar, någon som vet hur man gör om en mapp till en utz fil?

Hittade för övrigt en sida som förklarar iSync problemet något..
http://mobile.feisar.com/uiq3.html

Har hittat ett program som fungerar i princip som Windows "Visningsprogram för bilder och fax". Xee heter det och går att ladda ner från http://wakaba.c3.cx/s/apps/xee.html. Med programmet kan man dubbelklicka på en bild i finder och sedan bläddra igenom övriga bilder i mappen med piltangenterna. Smidigt..

1