Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
soundproof

soundproof

Medlem
  • Plats Helsingborg
  • Registrerad 2007-01-17
  • Senast aktiv 2016-08-22
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen soundproof har skrivit i forumet.

Hej 99mac, long time no see. såg att senast jag var inne va typ 2013. jaja skit samma.

jag vet inte om detta är rätt del av forumet men jag provar. jag har försökt hitta ett sätt att ha en lista på i mitt fall installationer som jag vill ha koll på. jag har tetat podio och försökt genom deras api få rätt på det men inser ganska snabbt att min lekmansnivå av php och eller ruby inte räcker till.

är det någon på forumet som fått rätt på podios API för att visa "items" eller har någon ide hur man på ett enkelt sätt kan göra något liknande alternativt en färdigprodukt som ger samma resultat.

tänk er listan på flighter på en flygplats fast med annat innehåll.

Ursprungligen av snigel1:

Det finns ju en uppsjö av liknande tjänster, inte kollat på just denna. Men känns generellt som man har rätt dålig kontroll och det är hopplöst att bygga något utifrån egna önskemål.

Om jag var tvungen att bygga en iOS-app idag så skulle jag nog dyka in i Phonegap (PhoneGap) som bäddar in en "webbsida" i ett app-skal och har lite lättanvända api:er. Kan du skapa en databas så borde du kunna skriva lite grundläggande javascript också

Ja det finns det säkert, va bara det att jag dök på denna och när jag kom igång med det så fick jag ett resultat väldigt snabbt.tack för tipset dock, ska kolla inte phonegap även om det inte känns lite "native" som en vanlig. det kan också vara jag som inte riktigt förstått att det som Red Foundry är, är samma sak som Phonegap. jag ska ge detta en liten chans till sen så ska jag kolla runt :D. Problemet jag har är att jag kan ofta läsa kod men inte utföra det jag tänker i kod (som att prata spanska ungefär, man förstår men kan inte svara om man inte ska beställa öl eller dyl )

kommer däremot återkomma med hur det gick

Tjena på er,

jag har nyss funnit en sida som heter Red Foundry – Mobile Made Easy - Red Foundry is a complete solution for building and managing mobile apps. där man kan skapa iOS och android appar på ett väldigt enkelt sätt som passar mig som inte är hajj på Xcode utveckling överhuvudtaget. Där bygger man sina appar med hjälp av ett språk som dom väljer att kalla RFML som krasst sätt är XML.

Jag håller nu på med en app för att skapa arbetsordrar till fält tekniker som sen ska sparas i en mysql databas online och har stött på lite patrull på hur jag ska ansluta till denna databas och ta emot och skicka data till denne.

är det någon av er här som har testat denna sida och då har ngt tips på hur man göra.

om inte annat så för alla som inte skriver "riktig" iOS kod som dom skriver svenska testa. det är skit kul!

//S

hur har det gått för er, har ni fått era tellsticks?

Hej,

jag har ett sonos system men hade velat ha möjligheten till att använda datorn som en sonos enhet.
vad jag har kunnat läsa mig till på det världsomspännande internätet så finns det ju vissa saker som förklarar varför sonos inte har gjort detta möjligt, som tex minskad försäljning av sonos prylar.

men är det någon här som har lyckats att få detta att rulla. jag tänkte som tex airfoil med airporten fast för sonos.

tjong

Ursprungligen av Baron:

Heh, kul att se hur man har utvecklats sedan set där skrevs...
jag hade gjort det bättre (snyggare) idag.

Ja det är alltid kul att se att det faktiskt har hänt något på ett par år oavsätt tack för hjälpen när det begav sig!

Ursprungligen av barbapappa_86:

Jag ska även testa när jag får min tellstick, kan återkomma med mer info

gött!

Arvid, säg till när du testat pluggen till plex. jag måste blåsa min mini för att få igång mitt igen så jag vill höra om det rullar bra om du hade tänkt testa det.

Har kört plex i flera år och tycker det är fantastiskt. Lite missnöjd med att möjligheten att lägga upp filmerna utan att packa upp dom är borta. Ska bli jättekul att se hur andra gjort och gör med sina plex uppsättningar!

Va kul att se att denna tråden har fått nytt liv. hade nästan glömt bort det. Arvid: tellstick duo är det vad jag tror det är? dubbelriktat?
ska kolla in direkt!

dock dog det när jag ringde till den men kom tillbaka när jag låste den

helt plötsligt så har ljudet börjat fungera helt. ska bli spännande och se hur länge det håller!

ja precis högtalaren i botten. inga lurar inkopplade. och när jag får sms ibland så kommer den igång och funkar ett litet tag men sedan försvinner det igen

Hej,

Fick en ny iPhone 4 igår och packade upp den och körde igång. men högtalaren fungerar inte. jag trodde att det va ett mjukvarufel så jag återställde den men den va fortfarande tyst. idag fick jag ett sms och helt plötsligt fungerade ljudet ett litet tag och blev sen tyst igen.

min fråga är, är det någon mer som haft samma problem och är det inlämmning som gäller?

tack på förhand