Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
krilu_kelin

krilu_kelin

Medlem
  • Plats Linköping
  • Registrerad 2007-04-10
  • Senast aktiv 2008-03-10
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen krilu_kelin har skrivit i forumet.

1

vad händer om du drar ut fönstret till den andra skärmen?

Internet delning via bluetooth gör för mig att symbolen "gråas" ut och försvinner. har dock inte någon original usb sticka så det är väll svaret till varför det inte fungerar. lösning för mig var att stoppa in och ur usb stickan i usb kontakten. och sedan avaktivera internet delning

Grymt, synd bara att inte vi andra i Sverige som har påtvingad tv-licens inte kan ta del utav detta pga att man inte bor i Stockholm.

Använder du extern gitter antenn monterad på 4m hög antennmast med fri sikt och trippelsärmad super dyr kabel. Det är nämligen det endaste sätter att se digital tv i sverige utan irriterande störningar lagom ofta!

Det billigaste jag hittat ligger över tusenlappen på macoteket, men hoppas att någon annan vet något mer prisvärt. Behöver nytt grafik till min powermac g4

Vill inte börja ett bråk här, men är det inte mer ekonomiskt att spela spel på en xbox360 eller ps3 på sin platt tv i vardagsrummet? spelen är maxade till konsollen, är modern i flera år och datorn kan hållas ren från allt speltrams`?

29.90kr för adapter optisk övergång Toslink till 3,5 mm.

Ursprungligen av eQ:

Det går ej att får pixelmappning 1:1 via DVI-HDMI. Du kan skapa nya upplösningar med t.ex SwitchResX, där du kan få pixelpassning i kanterna, men dock aldrig pixelmappning 1:1, detta kan enbart ske via VGA.

Jag har en upplösning för min Pioneer 436XDE som kompenserar overscan, men måste koppla in plasman för att se vilken den är. Fördelen med DVI-HDMI är att man slipper problem med tearing, dvs horisontella misspassningar vid snabba panoreringar.

Det beror på vilken tv man har. Tyvärr så är det overscan på de flesta tv apparater idag. Nån kvarleva sen analog tiden förmodligen. Dock kommer det fler nya modeller där dom har slutat med tramset att lägga på en overscan, alternativt att det går att stänga av via meny.

Ursprungligen av C_Strandberg:

Är det bara jag, eller har dom äntligen ordnat problemet med för hög ljud-volym i imac 24"??
Innan uppdateringen tyckte jag att även lägsta volymen ofta var för hög. Men nu motsvarar volymen vid 5 "pluppar" ungefär den volym som tidigare var vid 1 plupp.

SKÖNT!!

Och på min macbook så finns det äntligen lite högre volym att tillgå, även vid max innan så var det aldeles för lågt! nu när man kör max volym så blir det så att högt högtalarna klarar utan att låta illa för mycket.

/KL

kör 1366*768 upplösning från 3m, tycker att det är lite för liten text för att surfa från soffan, så man sitter med en stol framför tv nu men när man ser film så vill man naturligtvis ha högre upplösning!

1