Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
johnjohn88

johnjohn88

Medlem
  • Plats Uddevalla
  • Registrerad 2007-04-22
  • Senast aktiv 2008-04-22
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen johnjohn88 har skrivit i forumet.

1

Har backlight problemet jag med. haft den inne på verkstan 2 gånger för samma problem och igår började det igen...
De bytte Inverter båda gångerna (vanligaste felet sa de) men det verkar som om logikkortet tar farväl, eller så har jag en jävla otur att få 2 dåliga inverters på servicen!
Lämna in den! Garantin täcker det. Ring till Apple o felanmäl iaf, då brukar de bli väldigt benägna att hjälpa till (även om man inte har Apple-care).

Satt och funderade en stund nu, läste om att Apple har problem med sina logikkort bla bla.. Då går det upp för mig... Vad är logikkortet och vad gör det? Är det detsamma som ett moderkort i en pc?
Sitter ju inne med min macbook på lagning (igen). Invertern verkade inte vara problemet som verkstan trodde.. nu verkar logikkortet ha sagt adjö.

Men som sagt, vad gör det här lilla logikkortet nu då? Tycker ju tydligen om att krångla verkar det som....:tveksam: :/

Ursprungligen av ibanez:

Jah har haft en icke fungerande macbook pro i 6mån nu. den har varit inne 4ggr. både byte av logickort och airport. nu ville apple att macaffärn skulle byta logickort igen. då blev jag rätt irriterad och ringde apple och skällde lite, hoppas nu få en ny dator, lät rätt hoppfullt iaf. annars får jag väl skälla lite till!!!

Man har väl vanligtvis rätt att få en ny efter tredje reparationsförsöket.. Det står i konsumentköplagen (tror det är den iaf)

Kul att vissa får bra service i alla fall... Min (fd) älskling har varit inne på service (igen) på Macforum i Göteborg i 7 veckor nu... och först nu verkar det som om de beställt det efterlängtade gångjärnet som de saknade i 4 veckor...
Får väl försöka se det ironiska i det hela då det står på hemsidan "Vi är till och med så bra så att vi förra året fick pris för att vi var bäst i Sverige!"
Kan ju inte riktigt hålla med om det hela i texten....

Går att sparka igång programmet genom iPhoto, finns någon liten knapp i iPhoto som man kan välja in en bild i iWeb, då funkar knapparna senare.. Mycket mystiskt problem

Börjar bli lite komiskt nu faktiskt, min macbook har varit inne på lagning i 7 veckor nu o apple verkar inte vilja skicka ett gångjärn som verkstan beställt
Fick ett måndagsexemplar med några fel, fel på bakgrundbelysningen som många andra, skevt lock och dåligt tangentbord.
Lämnade in den första gången i början av januari o fick tangentbordet fixat, "uträtad" skärmlock och bytt inverter.. Efter ett tag kom problemen tillbaka, fast tangentbordet funkar iaf

1