Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
aggesigge

aggesigge

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning grafisk formgivare, glad, gillar segling, skidåkning, springning, vänner, caféer, foto m.m.
  • Registrerad 2007-04-24
  • Senast aktiv 2007-12-19
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen aggesigge har skrivit i forumet.

hur ändrar man så att det kan vara 3 bokstäver innan en avstavning istället för 2?

jag har också problem med att få till en rätt avstavning, på min mac så blir det antingen en ihoptryckt text eller en gles text. Hur ändrar jag inställningarna för detta?

Hej, jag håller på med olika böcker men indesign vill inte avstava. Finns det något sätt att ändra detta på? Kan man ställa in avståndet som max kan vara mellan två ord så att en rad inte blir helt ihoptryckt eller att det ser ut som flera mellanslag mellan orden?

tack på förhand!

Om jag vill ändra storleken på själva siffran i min fotnot kan jag göra det automatiskt för alla fotnoter i en bok på 500 sidor? Som det ser ut nu så kan jag bara ändra all text i fotnoten och då ändras siffran också samtidigt.

vill bara höja upp siffrorna snabbt och enkelt. går det?

tack för svar

/ agge

tack för era svar. EOS Utility är dock väldigt långsamt så jag tror också att ja måste satsa på en kortläsare. Men jag undrar om man kan ändra någon inställning så att det dyker upp en ikon som heter Canon på skrivbordet? Det brukar ju alltid vara så annars men inte nu.

tack o hej!

Undrar om det finns något progam eller så som man kan ladda hem så att det går fort att överföra bilder från en Canon 5D till en vanlig MacBook?

Tar så lång tid när jag använder mig av iphoto, dessutom sparas mina bilder 2 ggr, originals och modified, vilket tar extra mycket minne. Kan jag göra detta snabbare och enklare?

/ tack

Hej,

jag undrar om man måste installera någon speciell drivrutin för att kunna köra en maxtor extern hårddisk?

Brukar vanligtvis inte vara så att man installerar en hårddisk till datorn men jag kan inte lägga över något på hårddisken, kan den vara låst och i så fall, hur låser man upp den??

tack för svar!

tackar! asbra!

tack jag menade i indesign men jag klurade ut hur jag skulle göra.

tack ändå!

Jag undrar om någon vet hur man kan automatiskt fylla tomma sidor med text istället för att klicka i den röda "plus"rutan till höger på sidan där texten slutar? Kan man automatiskt fylla alla text till nya sidor utan att manuellt klistra in den?

tack för svar!

Hej,

jag undrar hur man ändrar tabens längd automatiskt för alla tabbar man gör? finns det något smidigt sätt för detta??

tack för svar!

Hej,

jag håller på med en bok men fotnoterna från mitt worddokument kommer inte med i indesigndokumentet. jag har aldrig stött på detta problem tidigare då jag gjort ett antal böcker förut. har provat att klicka i rutan då man importerar dokument när jag skall placera texten men ingen text efter siffrorna finns. vad missar jag??

vore såååå tacksam för hjälp!

/agge

Hej,

jag håller på med en bok men fotnoterna från mitt worddokument kommer inte med i indesigndokumentet. jag har aldrig stött på detta problem tidigare då jag gjort ett antal böcker förut. har provat att klicka i rutan då man importerar dokument när jag skall placera texten men ingen text efter siffrorna finns. vad missar jag??

vore såååå tacksam för hjälp!

/agge

hej,

jag försöker få till en innehållsförteckning automaiskt till en bok jag håller på med. Men hur skall jag gå tillväga för att den skall känna av var alla olika rubriker skall ligga? jag har försökt att välja vilket typsnitt som jag skall ha med, men de typsnitt jag gjort själv finns inte att välja mellan. hur gör man????

tacksam för svar!

jag var med om en liknande grej, det var visserligen lite vin men datorn repade sig av sig själv när den hade fått torka i en vecka. Det var en PC men den blev helt återställd så jag skulle göra samma sak om jag var du. vänta på att den torkar och prova tangenterna om några dagar.

Lycka till!

Hej,

Jag håller på med en bok och skall göra en innehållsförteckning till den. När jag vill välja vilka paragraphs som skall vara med så finns inte de som jag själv har modifierat att välja mellan. Hur lägger jag till dem?