Marcus Wernvik
  • Plats Linköping
  • Sysselsättning kaffeentusiast
  • Registrerad 2005-02-03
  • Senast aktiv 2021-06-07
  • Antal inlägg 255

Foruminlägg

De senaste inläggen Marcus Wernvik har skrivit i forumet.

Det har väl diskuterats till leda men det är ju ett väldigt skumt system när man inte får veta förrän efteråt vad det är man har köpt. Får jag använda tomten till något eller sitter jag med Svarte Petter... Som det ser ut nu finns det väl inga potentiella köpare? Om man skulle vilja smälla upp ett "bricklunchställe" så skulle sthlm stad säkert få för sig att ändra detaljplanen till endast park.

Ursprungligen av Innis:

Titta senare när dom lägger upp den så kan du pausa.
Finns en gräns för hur mycket det går att buffra.

Det blir sent då, det brukar ju ta ett tag för den videon att komma upp. Det får bli livebloggar den här gången också...

Finns det någon ström som går att pausa när det börjar för att kunna börja titta en halvtimme senare? När jag har pausat på apple tv tidigare så hoppar den fram om det går för lång tid. Jag har aldrig kollat på livestream på youtube, är det likadant där?

Det är inte en bugg det är en feature, för att inte kamerabulan ska få den att vicka när den ligger på bordet.

Låter som segment i strava.

Ursprungligen av andlin76:

Köpte ni till AppleCare till AW4?

Jag var lite tveksam fast valde tillslut att betala de 999kr extra som AppleCare kostar till AW4. Kikar man på vad Apple tar för reparationer utanför garantin är det ganska kostsamt att tappa klockan i badrumsgolvet så skärmen spricker.

Nu fick jag betala 999kr och en reparation har en självrisk på 589kr. Går att använda 2ggr under två år. Alltså så loosar jag max 999kr om inget händer med klockan och får betala knappt 1600kr om den pajar. Ser mig själv inte som en klantig person fast då jag har den runt armen dagarna i ända är det lätt att något händer, speciellt med två barn som far runt som två minioner

Apple tar dessa priser för AW4 reparationer,

Apple Watch Series 4 (GPS) Aluminium, Apple Watch Series 4 Nike+ (GPS)
3 523,63 kr

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) (Aluminium), Apple Watch Series 4 Nike+ (GPS + Cellular)
4093,63 kr

De flesta har väl ändå "drulle" i hemförsäkringen och betalar bara självrisken på 1200-1500 kr om det händer något och 0 kr om det inte händer något...

Ursprungligen av cyber:

Jag skulle gärna vilja ha en ny Apple Watch.
Men vill kunna välja att ha på skärmen hela tiden.
Tycker det är trevligt att se urtavlan hela tiden.
Vid träning är det bra också. När man ex använder sig av pulsappen.

Håller med. Framförallt vid simning, där fungerar ju inte "raise to wake" heller utan du måste stanna och låsa upp klockan för att se hur långt du simmat. Där skulle skärmen definitivt vara på hela tiden så man bara kan snegla lite på den ibland för att hålla koll på sträcka och tempo.

Ursprungligen av chiba:

Fast att ha 21% eller 49% efter 30 minuters laddning är ganska intressant för min del.

Absolut, upp till 18W verkar ju onekligen användbart, men över det finns ingen anledning att gå tydligen.

För att inte ha för höga förväntningar på snabbladdare:

Ursprungligen av zinned:

Nej, det måste de inte men de vill ju så klart ha någon form av avans på det. Precis som VISA/Mastercard, de är inte gratis heller.

Visa/Mastercard tar troligtvis ut avgift för köpet även om du betalat via ApplePay så för banken blir det ju dubbel avgift.

LG G7 Thinouiqxyu, whatever, borde väl vara en ganska bra indikation på hur en 6,1" LCD-version av X kan komma att se ut, med tanke på att det väl är LG som troligtvis gör displayen?

Det låter som du redan har bestämt dig, men ta med http://www.macrumors.com/2013/10/23/13-inch-2... i beräkningen...

Du kan sätta på en fågelpinne:
http://shop.touratech.se/SE/Catalog/gps-halla...
Sen har du ett betydligt större utbud hållare att välja bland.

Jag saknar office! Jag har Numbers och Pages och de är nästan tillräckligt, men det som saknas är ett program som klarar av att visa ekvationer skrivna i words ekvationsverktyg. Öppnar man ett dokument med ekvationer i pages eller direkt i dropboxen så är det bara tomt där ekvationerna skulle stå. En liten skitsak som gör iPaden helt oanvändbar som Ma/Fy-lärare!

Ursprungligen av Mactastic:

Säga vad man vill men kaffe har man inte smakat förrän man testat nyrostat kaffe. Allt äldre än 72h smakar "skit" efter det. Brazilian ipanema är huskaffet just nu

Vad hände med att låta kaffet vila några dagar innan man använder det? Kaffets sweetspot brukar ju vara efter ett par veckor...