Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Murdock

Murdock

Medlem
  • Plats Piteå
  • Registrerad 2005-02-04
  • Senast aktiv 2013-02-23
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen Murdock har skrivit i forumet.

1

Hej! Ursäkta bumpen men jag har exakt samma problem. Huawei 3G-dongle samt att så fort jag kopplar upp med den så gråas internetdelning ut. Minns du hur du gick berserk?

Hej!

Tänkte slänga ut det här trots att jag har små förhoppningar om att någon stött på det innan, hittar inget på NI's forum.

I alla fall, jag har införskaffat Traktor DJ Studio 3(vers 3.3.0.180 för att vara jätte-exakt) samt ett Esi U46 XL. Syftet är att spela upp musik och inslag för ett radioprogram och sen spela in hela programmet via Traktor. Det ska spelas in från en extern mixer och det finns utmärkt förklarat hur man gör och så, enda problemet är att när jag spelar in från de analoga ingångarna på U46:an blir det skum digital distorsion, som knäppar fast regelbundna och i snabb takt, inte sådana som man hör om man har för låg inspelningsbuffer t.ex.

Jag hittar absolut ingenting i manualen eller programmet som ger mig några ledtrådar. Jag sitter på en MacBook 2.1 ghz(sista vita modellen) med 1gb ram och OSX 10.5.2. En skum detalj i sammanhanget är att det dyker upp både U46 och något som heter U46(aggregated) när jag ska välja Audio Device i Traktor. Jag måste välja U46(aggregated) för annars hittar den inga ingångar utan bara utgångar. Om jag rycker sladdarna till ingångarna och spelar in så är det knäpptyst. Störningen dyker alltså bara upp om den känner av ljud.. kanske uppenbart men det känns som jag borde höra störningarna oavsett om det kom analogt ljud till ingången.

Någon? Det här frustrerar verkligen skiten ur mig...

Hoppsan hamnade fel, ursäkta.

I alla fall, problemet är inte att andra kortkommandon stör. Det finns i alla fall inget kommando i tabben kortkommandon som är likadant. Jag kan skriva in vilket galet kommando som helst och även om jag avaktiverar att Spotlight ens ska ha ett kortkommando så är det tillbaka till urprungsinställningarna efter omstart.

Jag har även hittat ett kommando, bulle + F5, som inte gör vad det ska nämligen sätter av eller på Voice Over. Istället stänger den av full keyboard access. Detta kommando går fint att ändra eller avaktivera men Spotlight totalvägrar alltså. Mystiskt och skitirriterande detta...

Uppdatering: Det är i Spotlights fönster man ska ändra och inte i systeminställningarna. Avmarkerar jag snabbkommandot i spotlights egna inställningar avmarkeras det också i systeminställningarna och stannar nu avmarkerat efter omstart. Sköööönt.. tack för hjälpen!

Hej allihopa

Jag har försökt söka om detta men hittar inget, kanske har problem att formulera mig eller något. I alla fall, jag vill ta bort kortkommandot för Spotlight dvs äpple + mellanslag eftersom det kommandot använder ProTools för att starta inspelning. Problemet är att vare sig jag ändrar spotlights snabbkommando till något annat eller avaktiverar det helt så är standardvärdena återställda efter omstart. Så.. hur gör jag för att få det permanent? Jag kör 10.4.2

1