Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mangepetersson
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-03-03
  • Senast aktiv 2020-12-03
  • Antal inlägg 87

Foruminlägg

De senaste inläggen mangepetersson har skrivit i forumet.

Varsågod. Detta är bättre för mig än som det var tidigare, då jag väldigt sällan skalar bilder oproportionerligt.

Oklart. Min CS5:a beter sig så out of the box.

Blocket omskalas oportionerligt men inte innehållet i blocket (bilden).
Håll in kringlan när du skalar så skalas innehållet också.

Ja, jodå. De flesta verkar ha insett det. Fast det hade ju varit kul med lite nytt utanför iOs-sfären. Då flyttar vi förhoppningarna två veckor framåt.

Fast den är 17 juni i USA.

Antiklimax. Det verkar bara varit anpassning av säljet inför fars dag.

på en återförsäljarsida finns new symboler på MBP, MBA samt Mini. (macmall) Jag lyckas inte se de faktiska produktsidorna.

Hur gör du när du skapar länken? När jag markerar texten som ska länka vidare, högerklickar och väljer "interactive/new hyperlink" (jag har engelsk cs3) och skriver den rätta länken i följande dialogruta. Inga problem för mig oavsett vilka texter som ligger efter?

För länge sedan så kunde man se i acrobat det exakta filnamnet på indesignfilen som pdf:en var skapad från. Fantastiskt när man är lite halvrisig på struktur, och det dimper ner gamla saker som ska modifieras. Har denna lilla gludklimp "förbättrats" bort? Eller finns det kvar och jag inte hittar det

Precis. På jobbet jobbar jag mot en g5 server. Enda skälet att ha en vpn-tunnel är ju att komma åt filerna på den. Kruxet är att jag inte lyckas få åtkomst till servern. Vad ska man använda för protokoll? afp smb? vpn:en verkar ju funka som den ska när jag internet:ar?

Hej.
Jag är totalt borta nätverk/portar o dyl. Jag har fått en vpn-client och mitt användarkonto öppnat för access. Jag kan ansluta via vpn;en och surfar då via den anslutningen. Ser att det funkar eftersom den trista webfiltreringen sätter igång.

Hur mountar jag jobbets pc/mac filservrar hemma? kringla + K och sedan?
Jag har ip-adresserna.

Bara en tanke... Vilken ip-adress har din dator? Är det samma som du försöker ge airporten? Jag är verkligen ingen expert, men låt airporten vara dhcp-server med det fasta ip-numret utåt, och datorn ska bli tilldelad sin ip-adress av airporten (dvs systeminställningar/nätverk/airport/konfigurera: med dhcp på datorn).

Hej.
Antar att du redan löst det?

Förutsatt att textblocken inte är länkade så är mitt tips:
generera en pdf som du sedan sparar om till word från Acrobat. Finns säkert ett smidigare alternativ (det borde det i alla fall) men så här har jag löst problemet.

Vid installationen av programmen ska man välja "international english" istället för bara "english". Då får man med kortkommandouppsättningar för fler tangentbordslayouter (t ex svenska)

Knights of the Republic som nämndes ovan är också ett mycket bra RPG.