Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
peter_gavle

peter_gavle

Medlem
  • Plats Gävle
  • Sysselsättning Intresserad av allt möjligt, data är en grej. Har kört mac sen 1997.
  • Registrerad 2005-03-29
  • Senast aktiv 2015-01-08
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen peter_gavle har skrivit i forumet.

Jag har ett OHCI-kompatibelt usb2-kort till min G4 som somnar när man haft datorn med Leopard i vila.

Kräver omstart för att vakna igen.

Jorå, Apple-butiken i Gävle tar sig. Personalen lär sig vart efter. Har köpt en mighty mouse där men iövrigt är det inte aktuellt att byta min nyinköpta (beg) MDD 1,25a.

Det du måste kolla på är om USB-kortet stöder EHCI, stöds det så fungerar det med största sannolikhet, kortet MiBook84 rekommenderade verkar lite dyrt enligt mig. Funkar säkert med Clas Ohlsons usb-kort... kolla på lådan hos Clas. Står det EHCI så kör.

Det skulle vara grymt med en macbutik i Slipsgossens gamla lokaler. Jag skulle vara där JÄMT, jag jobbar ju på Konsum Nian så varenda lunch och rast skulle jag springa och fingra på nya macar där.

Apple i Sverige har en uttalad policy om att inte ha sina stores i Gallerior, därför finns dom på Rådmansgatan istället.

Ursprungligen av nr3:

frågan är om en applebutik skulle gå runt här, ganska liten stad

Ja det är väl frågan. Men Apple är ju vad jag kan se totalt okänt bland många. Det är få som vet att det finns alternativ till Windows, det får vi tacka hem-pc reformen för där vi mac-människor oftast blir lämnade utanför.

Ursprungligen av nr3:

Vi kanske är fler i gävle än vad vi tror men visst känns det lite tunt med folk.

Apples kunder är ju "dolda" eftersom de flesta köper via AppleStore. Tycker det är svagt att det inte finns en apple-butik här. Office är ju inte att räkna med tyvärr. Dom kan ju inte visa upp ett sortiment ens.

Ja i Gävle känns det inte som man är skitmånga som kör Mac. Skaffar man bredband så utgår Gavlegårdarna från att det inte finns något som INTE heter Windows...*luttrad*.