Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Michael Åhman
  • Registrerad 2002-04-13
  • Senast aktiv 2009-02-02
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Michael Åhman har skrivit i forumet.

1

Nej, jag har faktiskt inte HEAD-taggar... företaget som gjort sidorna använder en massa include-filer och grejer... och inga HEAD-taggar. Jag provade att lägga in sådana där de "borde" vara men då rapporterade Dreamweaver kodfel...

Ett tillägg: Det rör sig alltså om PHP-filer, vilket kanske är en förklaring till att inte ens den kod jag fick av Leijonkungen fungerade.

Jag får inte Dreamweaver MX att länka min css-fil (alltså min Style Sheet). Jag har kontrollerat att sökvägen är den rätta (arbetsdokumentet och .css-dokumentet ligger i samma mapp) men fönstret för CCS Style envisas med att hävda att jag inte valt något Style Sheet. Kan någon hjälpa mig ur dilemmat? Är det någon inställning jag inte lyckats hitta?

Det var nog betan... I går dristade jag mig och laddade hem Palm Desktop 4 i skarp version och nu fungerar allting perfekt!

Jag installerade Palm Desktop 4 och min dator blev fullkomligt tokig. Den fruktade "Unix-koden" rakt över det grafiska gränssnittet. En bekant sa åt mig att plocka bort Palm 4 snarast. Men jag fick ingen riktig förklaring. Otur? Eller har fler haft detta problem? Går det att lösa?

Newton fanns ju inte med! Den är ju solklar segrare!

1