Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
almdudler

almdudler

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Just nu studerar jag vid Automation & Mekatronik på Chalmers. Sitter med en iBook 12" med tillbehör....
  • Registrerad 2005-05-23
  • Senast aktiv 2009-04-14
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen almdudler har skrivit i forumet.

Köpte just en Lacie P3 idag på 160 gb vilken funkar fint som f*n direkt ut från lådan... Den finns ju i mobile utförande med. Har hört mycket gott Lacie så kolla in den!

Kolla in inet.se...

Inte någon som har någon hjälp?

Hej!

Har ett problem som någon kanske skulle kunna hjälpa mig med...
Har förut haft shapeshifter provverisionen inne på datorn men slängt ut den och har nu således
skaffat fullverisionen. Men nu när jag skall byta tema laddar den jättefint och säger att den har bytt tema och om jag vill ha det permanent skall jag logga ut och in igen..

Problemet är då att inte en enda pixel har ändrats på skärmen!
Varken innan eller efter jag loggat ur och in. Har även testat att starta om datorn men inget då heller.

När jag hade proverisionen som gick ut funkade det bra men inte nu..
Nån som vet varför?
Inte fan gör jag det iallfall!

Tack så mycket för hjälpen. Det verkar som något jag skall försöka mig på!

God morgon som det inte alls är men ändå!

Jag sitter här med min lilla dator och bläddrar igenom alla möjliga program som webobjects och xcode mm... Och jag undrar om det finns någon lathund för nybörjare som vill lära känna xcode mm och där även lära sig lite om programmering?

Skall om några veckor börja med programmering av java och vill därför gärna lära mig förstå programmet så att jag kan göra mina labbar mm på min egna dator.

Tack på förhand från en nybörjare! :rolleyes:

Fan vad enkelt det är! sitter på en träbänk i skolan inloggad mot nätet och det flyter på hur enkelt som helst! Hade man vetat att det kunde bli så här roligt med en dator hade jag switchat för längesedan!

Hur som helst. Det där med tangentbord är en värdslig sak! Däremot att lära sig OS uppbyggnaden är en liten mer personlig fråga men som är ack så mycket trevligare! Gillar att sitta och bli självlärd i ett sådant här underbart system! Goda ord från en lycklig ägare!

Jag bor i Alingsås just nu som ligger strax utanför Göteborg. Flyttar dock till Götet nu i månadsskiftet! Och den enda grej som är värd att ta med är min lilla iBook plus tillbehör! Så jävla skön. Och kan säga att apples tangentbord är bland det bästa jag skrivit på. Rättar nästan till och med mina feltryckningar! Bättre känsla får man leta efter!

Nu sitter jag med min alldeles underbara iBook! Ett mysigt litet tangentbord blev det extra och en liten grön iPod mini. Visst nano kom nu men denna fick jag praktiskt taget på köpet så vem klagar. Fungerar gör den med! Haha livet leker!

08:44 var de hos mig imorses. Men självklart har man föreläsning då så det fungerade ju inte att vara hemma då jag inte visste att de skulle komma. Men nu är det löst så ikväll får man äntligen läga vantarna på mina paket. Faktum är att jag får öppna mer paket nu än vad jag fick på senaste julafton!

Ser just nu att reklamen här bredvid på sidan säger att en iBook; Från 9495:- Men klickar mna på den så ändras det till 10295:- när du kommer till Applestore... Underlig marknadsföring!

Hur går det Dayweed? Fått den än?
På min står det att den var i helsingborg för några timmar sedan. Så jag lär nog inte få den idag. Möjligtvis imorgon. Men men. Den som väntar. Han väntar alltid för länge!

Fick nyss reda på att : truck arrived at final destination Apple, Shanghai och CNSHA50...
Betyder att ordern har kommit till europa och skall lämnas över till TNT.. Vilket betyder att man kanske kan hoppas på att en TNT nisse kommer och hälsar på i veckan när inte tomten kunde komma igår!

Toffelmannen: Varför beställde du från Ingram Micro? Vet själv knappt vad det är för företag men jag skulle då absolut inte välja annat än moderföretagets egna dotterbolag som leverar till dörren.. Såvida de inte går i kk..

Men som en klok gubbe sa: "Det är inte sättet som groggen kommer ner i magen på utan det är styrkan (läs: innehållet) som spelar roll!"

Dayweed: Det jag menade var att datumet kanske står för vilken dag den ena transporten till Holland eller vart den nu ska till och sedan kommer ett nytt datum som gäller för nästa längre sträcka.. Men på min stod det ju den femte och vad jag vet har den inte kommit idag heller så mna börjar ju fundera på vad som gäller.

Hur som helst hoppas jag på att mailet jag skickade kanske hjälper andra.. Men även mig själv i detta virrvarr av sushi ställen!

NLAMS07 måste betyda Nederländerna, Amsterdam, år 2007!

Har just dragit iväg ett meddelande om att de kunde gott å väl lägga upp en "tolktext" på apecode.com. Får se vad de svarar men förhoppningsvis kan det ju iallafall hjälpa ivriga beställare senare i höst å framåt...

Ursprungligen av dayweed:

Din och min iBook ligger rätt nära varandra. Jag menar, vi har samma status fast du har 'departed direct CNSHA50" Min status är accept scanned at EDC, så jag borde ju få det senare också, departed direct alltså.

Jo det kan nog mycket väl stämma! Hur som helst hoppas jag att det är olidligt snart då ETA: 5/9 vilket borde varit igår... Men nu står det på mina beställningar iallafall:
truck arrived at final destination Apple, Shanghai och CNSHA50...

Vilket borde tyda på att den åkte runt i Shanghai ett tag kanske skulle tjacka lite kinesmat på vägen hit! Vore trevligt om man fick det med! Vad vet jag?
Så det där med ETA skall man nog inte lite på så vida det inte står för att nästa operation i logistik länken skall vara klar det datum som skrivs. De borde ha någon manual där man kunde tyda dessa koder och meningar. Eftersom de har gjort en hel separat sida för bara att spåra Apple's paket borde tjugo meningar till inte vara så svårt!

Men som sagt vad vet jag? Är bara en simpel studerande konsument!