Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
almdudler

almdudler

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Just nu studerar jag vid Automation & Mekatronik på Chalmers. Sitter med en iBook 12" med tillbehör....
  • Registrerad 2005-05-23
  • Senast aktiv 2009-04-14
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen almdudler har skrivit i forumet.

Så här står det dock om min ibook:
02 sep 05 30 10 departed direct CNSHA50 05 sep 05
01 sep 05 40 69 accept scanned at EDC NLAMS07 07 sep 05
01 sep 05 86 14 booking slot obtained KN Luxemburg
31 aug 05 32 55 flight departed Kuehne & Nagel Shanghai
mm...

Och för ipoden:
05 sep 05 40 69 accept scanned at EDC Apple, Shanghai 05 sep 05
02 sep 05 86 14 booking slot obtained KN Luxemburg
01 sep 05 32 55 flight departed Kuehne & Nagel Shanghai
01 sep 05 32 05 Flight Booked Kuehne & Nagel Shanghai
mm...

Verkar komma i två olika sändningar. Hur som helst hoppas mna att de kommer båda om två minuter men skulle mer nästan tippa på i slutet av veckan då det fortfarande nämns om Shanghai...

Ursprungligen av dayweed:

Fan vad tur du har i så fall. Men det kan väl inte stämma? Det är väl 7-8 leveransdagar, alltså arbetsdagar?
Jag menar, jag beställde min 26/8 på en fredag och igår lördag blev den skickad liksom, då kan den ju KNAPPAST komma imorgon..?

Nej, man ska ju inte det. Men du kanske beställde en standardkonfigurerad iBook och då går ju leveransen fortare kanske..

Min ibook som jag väntar på är inte standard. Det vill säga att jag har lagt in en större hårddisk. (80gb)
Jag utnyttjade csn och beställde en ipod mini med. Och den skulle jag ha gravering på också.

Det är ju lite knepigt det här med information och leverans tider. Vore förträffligt bra om de hade hela världens centrallager i Sverige! Finns nog någon liten byhåla som skulle glatt husa dem med plats att bygga!
önskedröm kanske!

Ursprungligen av dayweed:

ETA betyder ju Estimated Time of Arrival, så den borde ju komma till dig imorgon vad jag vet.. Tro inte på vad jag säger, men det borde ju vara så i alla fall. När beställde du din?
Många har sagt att den information man får är rätt dålig och jag håller med, men det är som sagt bara att vänta. Jag måste också vänta tyvärr. :/

Jag beställde min förra lördagen (27/8) vilket då är fem arbetsdagar sedan. Så om den kommer imorgon kommer jag hoppa av lycka samt riva kartonger! Men man skall ju inte vara för optimistisk!

Hoppas på att septembertomten kommer tidigt!

ETA: 05 sep 05. betyder det att den förväntas komma till mig imorgon eller är det till destinationen som flyget går till? Alltså Luxemburg?

Verkar lite luddigt det här med transporterna tycker jag allt. mna kan ju spåra bättre genom posten nästan. Eller iallafall mer begripligare!

Aja.. vänta gör man i vilket fall!

Jo det var precis en sådan icurve som jag menade.
Men frågan var mer åt hållet om det är någon som upplever den som en bra lösning till problemet att sitta å stirra nedåt som man gör vid en "lap-top".
(Usch det ordet får mig att tänka på så mycket andra saker än dator, måste det nödvändigt vis vara så att alla anammar de fulaste orden i dagens amerikanska!!!)

För övrigt köpte jag till ett fint litet tangentbord från apple. mus har jag redan som funkar dugligt. Även om det är en MS så vågar jag inte att anamma det allra heligaste av en mac: den tingest som är så mycket mer utvecklad än vanliga möss med ljudeffekter å allt!

Haha. Känns lite som en bakåtsträvan det där med att det skall verka som det alltid varit även om utvecklingen går framåt.. Förresten är det någon som vet om man kan stänga av ljudeffekterna i Migthy Mouse?
Ursäkta om det var lite offtopic. Jag besitter förmågan att sväva ut i mina fingertopps tryckningar.

Ha det godis!

Beställde i lördags och väntar fortfarande på min ibook och ipod mini med vissa tillbehör och program¨. Senast den skall komma var den 6/9 vilket är en vecka lite drygt, femdagar... Men Vet ju inte riktigt om den kommer då.

har hört om vissa här på forumet som får vänta ännu längre..
Men räkna med en och en halv vecka för då blir du även lite överraskad på köpet om den kommer tidigt!

Nu har minnet från webhallen kommit så nu väntar jag på datorn (ibook/12.1"/512/80gb)att den skall komma. senast måndag stog det igår så vi får se hur det blir! Har erfarenheter av transporter som kommer någon några dagar försent. Och tråkigt nog handlar det alltid om dator branschen..

Man längtar något så grymt efter den.
Köpte till 1gb i minne så den skall väl flyta ganska bra.. Bättre än nuvarande platta pc-traktor som sägs vara "top of the line"..

En liten fråga: är det någon som har ett sådant där ställ för datorn som gör att den kommer upp från skrivbordet samt blir lite uppvikt? Är det på något sätt bättre ergonomi/behövligt?? eller kan man hoppa över det tillbehöret?

"Danke schön! Wohoo!" / Jon Bon Jovi Coverband

Hej. sitter och väntar på att min ibook skall komma och funderar där efter att klämma in lite extra minne i datorn... undrar därför om det minnet som snackas om är den samma som: http://www.webhallen.com/prod.php?id=20812

Det kostar 1255:- är det bara prissänkning som det är tal om eller är det ett annat minne???

Hadet godis!

Hej är ny här på forumet.
Jag äger dock ännu ingen mac vilket är synd. Men ekonomin sätter stopp för en fattig student. Men inom två månader planerar jag min switch och som teknik intresserad sätter jag mig alltid in i vad jag tar mig an. Så därför söker jag mest information för mitt framtida val av "levnadshjälpare". Funderar på en mini, eller en ibook. Vi får se hur det går. skal bara försöka tänka ut om jag behöver ha den med mig i skolan..

Ha det gott alla trevliga personer!