Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gangsta_erik

gangsta_erik

Medlem
  • Plats Laholm
  • Registrerad 2005-06-16
  • Senast aktiv 2008-09-21
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen gangsta_erik har skrivit i forumet.

1

Finns det någon programvara som fixar detta? Det hade ju varit fantastiskt om veckoschemat eller dagsschemat visades som välkomstbild när man aktiverar iphonen. Och då menar med aktiviteter från kalendern och inte en statisk bild som visar veckodagar. Vet någon om det finns?

/Erik

Aha, det förklara ju ett och annat. Finns det något sätt att starta Installer utan att ha tillgång till ikonen? Jag hann installera SSH.

Efter en återställning till 1.1.2 kan jag inte längre byta springboard. När jag från en ren telefon installerar lite smått och gott från Installer utökas inte arbetsytan till två skärmar. Nu kommer jag alltså inte åt installern längre då den trängts bort. Vad beror detta på?

Av någon konstig anledning försvann alla musik från min iPhone. Filerna finns kvar men iTunes hittar dem inte. Telefonen har också fått namnet "namnlös spellista". Jag installerade precis senaste betan av independece, kan kanske ha något med det att göra?

Hur som helst, återställa musiken är en enkel match, men hur byter jag namn på telefonen från "namnlös spellista" till något lite mer sexigt?

Jag ropade hem en iPhone för 4000 kr på Tradera från en dansk säljare med alias pro-zhop som krävde förskottsbetalning. Han är för övrigt nyreggad på tradera och innehar ett olistat danskt telefonnummer. Jag skickade en payson.se betalning men det vägrade han gå med på eftersom han inte ville hålla på att registrera sig på massa siter utan ville köra paypal eller bankkonto. Hur som helst, det verkar skumt, så var försiktiga.

Hur fungerar det när väl iPhonen släpps i Sverige under t.ex. Telias flagg? Går det då att uppdatera telefonen via iTunes, skaffa Teliaabonnemang och använda den utan restriktioner och fulhack?

Ursprungligen av gyllis:

Hej!
Jag lurar på att göra lite julklappar av iPhotoböcker men har inte lyckats hitta någonstans vad leveranstiden är. Tror ni de skulle hinna levereras innan jul? Ska man ringa Apple? Eller kan man kontakta underleverantören direkt?

mvh
Andreas
- som önskar alla Macanvändare en riktigt GOD JUL!!!

Jag beställde den 5:e December och fick boken idag, 10 dagar totalt alltså. Och vilken bok! Underbar kvalitet och fina färger, ser väldigt proffsigt ut. Vill bara påpeka detta för jag har i tidigare trådar läst att folk inte varit 100% nöjda med resultatet. Helt klart värt 416 kr.

Jag provade också ge en kopia till det lokala tryckeriet (Just nu i Lund). Med spiralpärm tog de drygt 310 kr för samma antal sidor. Tyvärr är det milsvids skillnad mellan de två olika böckerna. Den lokalt tryckta boken präglas av dålig färgåtergivning och ser verkligen hemapulad ut. Men det skiljer säkert väldigt från tryckeri till tryckeri.

Hur som helst är jag överlycklig över resultatet med boken från Apple och har redan börjat pula ihop två till. Utmärkta julklappar!

/Erik

Hej, jag är nybliven powerbook g4 ägare (1,5 GHz, 15", 1GB RAM) och jag måste säg att jag på kort tid utvecklat en väldigt angenäm vänskap med min mac och OSX. Funkar hur grymt som helst! Har tidigare kört en del Linux/enlightenment och kände mig ganska hemma redan från början.

Är väldigt väldigt nöjd!

Sådär, då var första inlägget avklarat

1