Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
afrodwarf

afrodwarf

Medlem
  • Plats Botkyrka
  • Registrerad 2007-06-08
  • Senast aktiv 2009-11-05
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen afrodwarf har skrivit i forumet.

1

Har kört med Ultimate Ears Super.fi 4 vi-lurarna ett par veckor nu å måste säga att dom är dom bästa in-ear-lurar jag haft. Passformen är iofs väldigt individuellt, på mig sitter dom kanon, liksom "suger" fast i öronen å stänget ut i princip all ljud från omgivningen. En kollega till mig hade dock problem med att få dom sitta kvar i öronen, så här är det nog värt att prova innan köp!

Ljudet är precis så bra som det utlovas, musiken andas detaljer i lurarna. Basen som i vissa recensioner fått kritik uppplever jag tvärtemot som väldigt bra, jag antar det oxå har med passformen att göra. Suger dom fast ordentligt så nog basar det på

Micken för samtal har bra ljudkvalitet.

Designen är 100% iPhone....

På minussidan, priset, samt att kabeln och ingångskontakten klarar nog inte av hårda tag, dock så hänger det ju givetvis ihop med designen.

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ultimate-ears-superfi-4vi-sound-isolating-headset-for-iphone/

Är väll tvungen att bekänna färg om min 3 veckor gamla Iphone 3G 16GB. Var lite skeptiskt innan, pga saknaden av MMS, multitasking, bra kamera....meeeeen som Tony Irving skulle sagt...Jag ställer mig i ledet i givakt å blandar mig in i hyllningskören!!! JAG ÄR KÄR...jag äääälskar min Iphone. Maken till manik för en urban/citymänniska med aktivt liv har tidigare ej skådats.

Snacka om ett användarvänligt koncept, allt från synka e-postkonton, kalender, surfa på Internet, och alla underbara måsteha-appsen...Använder kokböcker, Powersearch, Budgetapps, Lokaltrafiksinfo, GPS-manicker plus 20-talet andra apps dagligen, och fattar inte hur jag kunnat vara utan dessa tidigare, och allt bara funkar klockrent supersnabbt, utan trubbel med ett fantasikt GUI !!

Mitt liv har blivit enklare, effektivare och mer synkat tack vare denna fantastiska manik!

Hade en Nokia N95 8GB innan och den erbjöd många liknande funktioner, men var ljusår ifrån gällandes design, snabbhet, användarvänlighet, synk /Internet/kalender/Musik...etc

Enda minustecknet kommer på kameran...saknar den delen från Nokian

Synkar fånen mot en MacBook Pro på jobbet och Windows XP hemma, funkar klockrent.

thanx Jobs & Apple I´m in love!!!!!

Tittade på hemsidan för Navigate, men det står inget om det är inbyggd mic i den?
Funkar den att svara på samtal med eller, är de endast en avancerad fjärrkontroll?

1