Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tummen89

tummen89

Medlem
  • Plats Växjö
  • Registrerad 2007-06-18
  • Senast aktiv 2010-09-17
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen tummen89 har skrivit i forumet.

Jag har skapat en kalender i outlook och lagt in lite grejer jag ska göra. Sedan går jag in i itunes och ska synkronisera. Där kryssar jag i och väljer outlook. Men i listan med kalender finns endast två kalendrar. En som heter Kalender och en helt utan namn. Men den jag har i outlook finns inte med i listan. Har testat att synka båda kalendrarna som står med men det kmr inte upp någonting i min iphone. Nån som vet vad detta kan bero på? Kollade på microsofts hemsida där det stod hur man skulle göra och har gjort exakt så men problemet är alltså att den kalender jag vill använda inte finns att välja. Tacksam för hjälp!

vart hittar man iphonedelivery?

Ursprungligen av iphonebutiken:

tummen89, knepet är att använda RIKLIGT med shieldSPRAY.

Det går absolut att få det perfekt eller så nära perfekt som möjligt, det gäller "bara" att ha tålamod.

nu va de ju inte ens nån spray med, utan bara nån svamp med nån slags vätska i.

försökte få på mitt invisible shield innan å de va fan helt omöjligt att få de snyggt! jag kollade på videos innan så ja visste att ja gjorde rätt.. ne fy fan vilken skämt! verkar hur bra som helst i teorin men i praktiken suger de.. de blir till att skaffa sig ett sånt där läderfodral som fånen kan glida ner i. tkr nästan de e lite ballt gillar inte dessa skal som finns.. blir för tjockt då.

stämmer det att man måste ha en mac för att eyetv ska fungera?

snälla? (a) ja e lättlärd

Yes, jag har precis jailbreakat min iphone. Men nu då? Det går bara att ladda ner program gratis ifrån cydia lr? Finns det andra sätt? Kostar det fortfarande genom appstore? E ganska ny på det här så vet faktiskt inte så mkt. Vad brukar ni utnyttja när ni har jailbreakat?

Ursprungligen av tregeess:

Joo du kan lägga filerna vart du vill så börja på step 3.

ok, jag ska välja 3.0 va? trots att jag har 3.0.1 på den nu. tror jag läste den nånstans innan.

3.0.0 (3GS): iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw
3.0.1 (3GS): iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw

edit: har jailbreakat nu men det är exakt likadant när jag startar telen. kmr inte in i den å bara nödsamtal. :/ nån som vet? den enda skillnaden nu var att när jag testat att sätta den i dfu mode så stod det inte i itunes att de va fel sim osv utan det stod att jag var tvungen att återställa den. men det gjorde jag såklart inte genom itunes. en till skillnad (tror jag) var att nu kunde jag skriva in min pinkod på telen men sedan var allt som innan igen :/

Senast redigerat 2009-09-26 14:23
Ursprungligen av tregeess:

Jailbreak aktiverar telefonen och du kommer förbi det där med att du måste sätta i ett giltigt sim. Har du 3.0.1 eller 3.0 så ere bara o följa den här guiden iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone 3GS on OS 3.0.x Using RedSn0w (Windows) men strunta i dom 2 första stegen att försöka göra en restore för det kommer inte att gå och du måste uppdatera till 3.1
Och ladda ner 3.0 FW som det står i guiden och jailbreaka med den även om du har 3.0.1.

räcker det inte att skippa steg två?

Ursprungligen av peter289:

Vad har du för SIM nu? Jag hade tele2 till min iPhone 2G och då accepteraades det inte när jag gjorde JB fast då satte jag i ett SIM-kort från Telia (kontantkort) å då funkade det för mig./ Ptr

ja har ett från telenor. notera att mobilen e köpt i usa å därför måste(?) va låst till at&t.

edit: OT, men måste bara fråga. jag skrev till säljaren att jag måste returnera telen eftersom det inte verkar vara som det ska. men han vägrar ta tbk den. vafan e de för stil? pengarna ligger fortfarande på payson. va händer om jag skickar tbk telen och oxå väljer det alternativet på payson? får jag tbk pengarna direkt då? eller måste han godkänna det oxå? om inte telen funkar som den ska så måste han väl ändå gå med på att få tbk den å sälja till nån annan? de tkr ja iaf. han skrev inte nånting om att den var låst i annonsen. jag fick inte heller med kvitto,

Senast redigerat 2009-09-25 01:53
Ursprungligen av kenjon:

Kan du inte ens i iTunes se Info-tabben?

nope.. kmr bara upp en ruta i itunes där det står det jag skrev innan.

edit: kontaktade säljaren och han hade köpt den på ebay och inte fått nån info om att den var operatörslåst. han hade köpt den innan 3.1 kom iaf. så det var därför han antog att det var 3.0.1.

jag börjar tvivla som fan nu. ska jag skicka tbk den till honom och köpa en på telenor ist? har inte fört över pengarna än, de ligger på payson.

Senast redigerat 2009-09-24 09:55
Ursprungligen av kainen:

Låna någon annans sim som har den operatören som telefonen är låst till O:-)

smart. men måste isf kontakta säljaren. tror han har köpt den i USA å då e de ju inte så lätt men som sagt, han verkade ganska säker på att de va 3.0.1.

men måste man ändå kunna komma in i telen först innan jailbreak och unlock?
om det nu är at&t som den är låst till, blir jag då tvungen att köpa ett kontantkort av dem? går det? om inte annat så lär det ju bli en hel del frakt.

men det finns alltså ingen möjlighet till upplåsning och jailbreak för de i nuläget lr?

och om det inte finns; det jobbas på detta lr? nån som hört om hur länge det dröjer ungefär? kmr både upplåsning och jailbreak att funka till alla OS då?

gör jag bäst i att bara låta min iphone vara så länge tills det dyker upp nåt nytt lr?

edit: tänkte bara vara tydlig med att jag inte kmr in på telen eftersom det står att det är fel sim. likaså när jag kopplat in den i datorn och itunes har öppnats.

all hjälp uppskattas!

Senast redigerat 2009-09-24 01:44
Ursprungligen av peter289:

Du kan kolla vilket fw du har genom att gå in på inställningar/allmänt/om. Sen skrollar du ner i telefonen så ser du vilken version du har. Börja med det och kolla sen vilka upplåsningsmöjligheter du har. / Ptr

Men alltså när jag startar telen så kmr ja ingenstans eftersom det står att jag måste sätta i ett giltigt sim. kan bara välja att ringa nödsamtal. lr finns det nåt sätt att komma förbi det å in i telen?

Jag har precis fått min iphone 3gs. Köpte den genom tradera och säljaren sa att han tror att det är 3.0.1 men att han inte var helt säker. Hur kollar man upp detta?

Telefonen är även låst så jag behöver nåt sätt att låsa upp den. Finns det nåt sätt?

Vad funkar och vad funkar inte?

Edit: Kan ju även meddela att när jag startar telefonen så kan jag inte göra nånting. Det står typ att jag ska sätta i ett giltigt sim. När jag sätter in den i datorn så får jag ungefär samma meddelande.

Senast redigerat 2009-09-23 14:10

Har en iPod Nano 3rd generation som jag tänkte sälja. Den är ett och ett halvt år gammal men har inte använts alltför mkt. Den har aldrig krabbat och ser inte särskilt sliten ut. Hur mycket kan jag få för den tror ni?

Tack på förhand!