Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
danneffs

danneffs

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2007-07-06
  • Senast aktiv 2008-11-04
  • Antal inlägg 35

Foruminlägg

De senaste inläggen danneffs har skrivit i forumet.

Den ända inställningen du behöver göra i telefonen är ju att ansluta till ett nätverk och står de att du är ansluten och fortfarande inte kommer ut så har de att göra med inställningar i datorn. Förmodligen är de inte korrekt inställt att du ska dela ut via usb-stickan, antar att de är ett Ad-hoc nätverk du försöker göra och då är de viktigt att komma ihåg att slå igång internetdelning.

Finns tyvärr ingen möjlighet att få ett tangentbord innehållande ÅÄO på 1.1.2 än så läge utan de är hålla in A eller O tekniken du för använda dig av än så länge tyvärr.

Ursprungligen av rasmus284:

1.1.3 kommer nog nästa vecka (ryckten) men väldigt troligt....

Sånna rykten har väl florerat de senaste veckorna och att de skulle komma till helgen är väl inte mer troligt än tidigare helger.

Nää nog ska väl 3G korten fungera bra, dock är de väl problem med operatören 3. Har aldrig hört att de ska vara problem med 3G-kort.

Ursprungligen av Pentry:

Lägg till den här adressen i Installern: http://cynix.org/iphone.plist

Installera, More Keyboards for 1.1.2 samt More Regions for 1.1.2

Carl

Dock får man ju inte ett tangentbord med åäö, ända skillnaden blev ju att de står mellanslag istället för space..

Nice, dock hade ju en funktion liknadne T9, där man kan stänga av och på ordlistan efter eget behag varit de bästa, men men.

Nää installera SwePhone på 1.1.2 var dumt att göra. Fick göra om jailbreaken helt från början, däremot hade ett svenkt tangentbord varit najs.
nån som vet hur man slår av auto-correction?

Köpte en 1.1.2 OTB direkt ur butik i Glasgow, funkar skitbra med mitt O2 pay-to-go card i!

Jaa jag tycker oxå de är en riktig djungel de här med att låsa upp osv.
Men hur som helst så har jag som jag nämnt tidigare en iPhone FW. 1.1.2, som är jailbreakad, de positiva med de hela är att jag bor i Glasgow och mitt o2-refill fungerar utmärkt, däremot blir de problem när man kommer tillbaka till sverige.

En annan bra sida är ju även http://docs.google.com/View?docid=dgzw9xs_0gfhxns
Den uppdateras oerhört ofta och när de väl kommer en anysim app. som funkar till iPhones med den nya bootloadern kommer de garanterat dyka upp info på den där sidan!

Köpte en iPhone med nya bootloadern och följde en guide på hackint0sh, tyckte inte alls att de var svårt att nedgradera, förbereda, uppdatera och jailbreaka + aktivitera. Sitter nu med en fullt fungerande iPhone förutom att de bara är ett o2-refill eller abonnemang som fungerar för tillfället.
Så om man nöjer sig med musik, film och webläsare så är de inget problem alls.

Refillkorten är ju gratis, dock är de inte så jättebilligt att ringa, är i allmänhet ganska dyrt att ringa i UK, jag köpte den i Glasgow där jag bor nu, så för mig går den att använda, förtillfället går inte dom nya 1.1.2 inte att ringa med i sverige

De går ju att låsa upp nya 1.1.2 iPhones, dock går de inte att använda någon annan operatör än O2 om du köpt den i UK än.

Köpte själv en iPhone i UK och den funkar nu utmärkt med ett O2 refillkort!
Finns jättebra guider för jailbreak + aktivation på hackint0sh

Nää dom brinner verkligen inte för iPhone, sprang ner och köpte mig en igår och dom verkade ha alldeles för många kvar.
3600 kr gick den på.

Av apple förstår jag verkligen att de är en rimlig prissättning. Men frågan är väl snarare om dom får sätta ett så högt pris? Tanken med lagen är ju att de ska vara ett alternativ att köpa utan abonnemang. och om priser är för högt så är de ju inte ett alternativ?
Nu spekulerar jag ju bara.

Då var de dags releasen av iPhone här borta i Storbrittannien. Mindre än 3 timmar kvar 18.02 är tydligen releasen satt till.
Dock verkar intresset efter iPhone här i Glasgow vara oerhört dåligt.
Gick förbi Applestore mitt i centrala Glasgow och de var väl uppskattningsvis 40 tappra entusiaster som hade börjat köa. Ganska lite imo, i London ska de tydligen ha köats sen igår, men här är de ingen hype alls och här är till och med vädret bra.

Blir väl att gå ner och kolla lite senare, borde väl egentligen lägga vantarna på en men de är väl bättre att vänta till dom kunniga gjort sitt så man inte står där med en obrukbar iPhone a al version 1.1.2. Om allt vill sig gott så har jag med mig ett flertal hem till Sverige närmare juletider.