Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kaiowas

kaiowas

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning En kille som precis har beställt sin första mac. Läser till trafikpilot.
  • Registrerad 2007-07-16
  • Senast aktiv 2011-06-16
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen kaiowas har skrivit i forumet.

1

Det han menar är att din nerladdning inte är komplett. Det du behöver är första filen i arkiveringen. Oftast är det .rar, men ibland kan det vara .001. Det enda du då behöver göra är att öppna första filen och packa upp så följer alla andra efter automatiskt.

Har en Macbook Pro, den är riktigt tyst. Har hänt att jag tryckt på powerknappen för att upptäcka att den redan är igång.. :). Nu brukar jag röra musen innan så jag ser om det är skärmsläckaren som är igång ;).

Låter väldigt konstigt, jag har tvärtom med min MBP. Den hittar och ansluter alla nätverk utan problem, min gammla pc var dock tvärtom. Kan man stänga av N och bara köra g-protokoll? Kanske skulle göra någon sorts skillnad, även om jag inte tror det. Är dock ingen nätverkstekniker.. Finns ju andra "nätverkssökarprogram" att ta hem från nätet. Testa med något sådant. Lycka till!

Man kan väl köpa upplåsta iphones där? Dock kostar det väl en hel del.. Dom måste väl sälja upplåsta också pga fransk lag? Ska kanske till Frankrike över jul så jag har också funderat på det där..

Monkey Island spelen, alla är så grymt roliga.

Tips till er som inte vet om det, ScummVM finns ju till Mac och då kan man lira alla gammla roliga lir som Beneath a Steel Sky, Monkey Island, Sam & Max, Dig, Indiana Jones, Full Throttle osv... ta ner NU!

Spel till Mac kommer bli större, vänta och se. Många börjar köpa mac nu.

Jag skulle tippa på att http://www.codeweavers.com/ (CrossOver) är det bästa alternativet. Nya office kommer väl snart till Mac, finns inget bra alternativ i det?

Eller håll nere ALT knappen när du startar upp datorn så får du välja.

Formatera inte i NTFS om du vill kunna spara filer till den externa från OSX. Jag fick formatera min 400gb för att kunna spara filer från min nya Mac. Har alltid kört PC förrut så det var lite tråkigt när jag upptäckte att jag fick rensa lite. Om du formaterar i FAT så kan du läsa OCH skriva från både OSX och Windows. Men med NTFS kan du bara läsa från OSX. Jag formaterade i Skivverktyg, titta lite så förstår du efter ett tag hur man gör. Har du förresten installerat alla drivrutiner för din Mac i windows? Kanske därför usb hårddisken inte funkar? Du verkar köra windows via VMware och då har du väl igång OSX samtidigt? Kanske så att hårddisken "låser sig" till OSX? Jag bara svamlar lite men kanske är värt att tänka på, testa att starta om datorn i Windows och se om problemet är kvar..

Hejsan alla glada macanvändare :).

Jag har precis bytt från PC till Mac och jag älskar varje sekund av det. Men, det är en sak jag inte har lyckats hitta. Jag körde alltid winamp på PCn och tyvärr finns inte det till Mac enligt vad jag förstått. iTunes är jätte bra, men med många mp3or blir det lite segt. Så är det någon som har några förslag på ett bra mp3-spelar program?

Prey, lirar det på min Macbook Pro. Funkar jätte bra och det är blodigt och roligt ;).

Flight Simluator X finns inte till Mac? Har suttit här och letat på nätet men hittar inget :(. Får väl lägga in bootcamp då. Köpte en Mac som jag får nu i augusti för jag ville ha en stabil och snabb dator, och tillräckligt kraftig för simulator spel som det... Åja, funkar det bra under windows på macen så är det väl en lösning det också. Hoppas jag inte hijackade tråden för mycket nu...

Beställde min första mac i fredags, en 2.4ghz med 15" och matt skärm. Får den mellan 2 aug och 8 aug. Detta är min första mac och har knappt använt mac innan så detta ska bli väldigt intressant. Men det känns som att jag inte kan bli annat än nöjd, hoppas bara att man kan få Leopard billigt sen när det kommer ut..

1