Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nikonnicke

nikonnicke

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2007-08-20
  • Senast aktiv 2009-10-28
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen nikonnicke har skrivit i forumet.

Fick sms för en stund sen att dom ändrat mitt abb till Pott499. Gick in på Mitt 3 och där har dom lagt upp att jag även har en Iphone

Ringde kundtjänst och fick kolli-id.

Beställe en vit 32'a den 1:e Augsuti i butik här i Gbg.

Verkar inte vara långt kvar nu!!

Jag fick ordning på mitt. Jag installerade Perian (Perian - The swiss-army knife of QuickTime® components) och så var problemet löst. Ett hett tips

Det är precis detta som hänt mig oxå. Har inte en blekaste om vad jag ska göra för att få ordning på det. Nån som har nåt bra tips?

roffebentsen>> Har du fått ordning på det?

Ignorera mitt tidigare inlägg. Efter noggrannare kontroll var min skärm inte alls bra. Alldeles för ljus på vänster sida. Fick en ny. Samma problem där. Skickat tillbaka båda för gott. Synd.

oskarrr>> Hade inga som helst problem med Apple. Dom var väldigt förstående.

Fick en ny iMac 24" i fredags, samma problem som den första med alldeles för ljus vänstersida på skärmen. Nu åker dom tillbaka båda två för gott. Nöjer mig med min nya Mbp 15" 2,2 istället och kommer köpa en bra extern skärm som man kan hårdvarukalibrera istället. Tror jag blir mer nöjd så.
Synd på imacen som för övrigt är en väldigt bra dator.

Det låter ju bra THE att den blev bättre. Vad använde du för kalibreringsutrustning?

Min skärm är oxå ljusare på vänstersidan och efter att ha pratat med Apple skickar dom en ny. Frågan är om alla iMac 24" har detta problem för i så fall får väl man ta ställning till om man ska behålla den eller köpa något annat. Kan ju funka med en extern skärm till men 2 st 24" wide känns lite overkill. Väldigt synd för iMacen är klart den bästa dator jag haft någonsin förutom just skärmen då.

Uppdaterade min imorse. När den startade om sig hade jag tappat en timmes batteritid men sen ordnade det till sig Verkar ge lite mer kräm!!

Vad är det för schysst batteriövervakningsprogram du kör mikaelf??

Som nybliven mac-ägare är jag helt lyrisk över nya tangentbordet! Det här det absolut skönaste och snyggaste tangentbord jag nånsin skrivit med!

Ursprungligen av Sidde:

Om du orkar vänta tills jag fått min imac, beställde den idag, så kommer jag testa att kalibrera den med en Eye-One Display II.

Får se då om det fungerar som det ska.

Har du hunnit kalibrera skärmen än Sidde?

Har oxå fått min iMac 24" nu och funderar på om man ska köpa en kalibrator och i så fall vilken.

Fick min igår. Inga fel på skärmen såvitt jag kan se. Helt underbar dator!!! Min första Mac så man är lite vilse men det blir nog bättre

Oj vad nyfiken man blev nu då.... Sitter själv och funderar på att lägga en beställning på en A6 wide platta.

Berätta allt du vet FnuX

Igår äntligen skickades min beställning. La beställningen den 29/8 och den skickades den 13/9 och beräknas vara framme den 24/9. Det är grymt jobbigt att vänta och jag lider med er som fått vänta ännu längre..

Skickar dom alltid med TNT??

Ledsen att behöva konstatera att enda sättet är nog att skicka den till Nikon i Stockholm eller Lasses Kameraservice (även dom i Stockholm). Lasses är nog nästan att föredra. Dom är auktoriserad Nikonverkstad och brukar vara lite snabbare än Nikon själva.

Det är väldigt synd att det inte finns nåt serviceställe kvar i Göteborg.

Ursprungligen av dayweed:

nikonnicke: Vissa slår till på stort! Grattis till de båda datorerna :]

Japp Behövde två datorer så det var lika bra. Tack så mycket.

Sedärja... kunde inte hålla mig längre. En Imac24" 2,4Ghz beställd. "Råkade" trycka på köpknappen på en MBP 2,2Ghz och en APE oxå

Blir en lång väntan nu. Lev.tid 18-24 sept. Men den som väntar på nåt gott....