Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MartBeat

MartBeat

Medlem
  • Plats Örebro
  • Registrerad 2007-10-01
  • Senast aktiv 2010-09-23
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen MartBeat har skrivit i forumet.

Jag uppdaterade min 1.0.2 till 1.1.1 i helgen och använde mig av guiden på http://iphone.unlock.no/ jag använde under hela processen mitt eget sim-kort och det funkade fint, hade jag inte fått prolem när jag skulle uppdatera telefonen genom itunes( problemet låg i min dator) så hade hela processen tagit 30 min max och hur enkelt som helst.

jag gjorde även re-virginize processen utan att använda datorn, se guiden.
Sammanfattningsvis så kan jag rekomendera denna guide, funkade för mig och enda gången du behöver använda datorn är när du ska uppdatera till 1.1.1 och har inte heller nått annat sim än mitt eget.

hoppas det går bra!!

jag rensade också min teelfon själv innan jag gjorde detta, avinstallerade program osv.

Sitter framför min iphone som snart är 2 veckor, bästa telefonen/prylen jag någonsin ägt :), Men jag köpte den upplåst och på skrämen såg man endast de ikoner som finns på en låst telefon, om ni förstår vad jag menar.
Jag vill ta reda på hur min telefon är upplåst, vilke metod, finns det något bra sätt att ta reda på detta, förutm att kontakta säljaren, vilket jag försökt.

För som jag fattat det så måste man veta detta inför stundande uppgradering till 1.1.1.

Hoppas någon kan hjälpa mig!!!!!!!!!!!!!!!!

MVH

Sitter framför min 1 dag gamla iphone och tänkte installera lite program i den.
Jag köpte den som upplåst så jag har i stort sett bara stoppat i mitt sim-kort.

Men jag vet inte hur jag ska göra för att installera program, det finns inga andra ikoner på min iphone än dom som antagligen finns där som standard, har nån någon idee hur jag ska lösa detta, vill verkligen inte behöva restora telfonen och låsa upp den igen.

Hoppas på hjälp!!

hej,
sitter här med min nya iphone, fick den ifag och den var redan upplåst, vet doch inte hur (Mac el PC) spelar det någon roll? Problemet är att jag precis som alla adnra vill installera program på iphonen men det finns ingen sådan ikon på telefonen samt att jag ju alltså inte låst upp den på min dator. Jag undrar om man kan fixa detta på något bra sätt utan att jag fförstör för mycket, måste låsa upp den igen osv.

Hoppas någon vänlig själ kan hjälpa mig!