Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MartBeat

MartBeat

Medlem
  • Plats Örebro
  • Registrerad 2007-10-01
  • Senast aktiv 2010-09-23
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen MartBeat har skrivit i forumet.

haha, japp menade ziphone, (hoppas det blev rätt denna gång) Gött verkar som om man får ta sig samman och uppdatera till 1.1.3 nu då.

Tack för svaret!

tja, har inte hängt med i debbaten på sistonde, om man har en 1.1.1 upplåst med anysim, och sedan kör detta som ni parat om, ziphone, får man då nyaste basbandet så man kan köra locate med grejen i maps??

För övrigt, är zip me en bra och säker upplåsning, man tror inte den föstör nåt eller liknande??

Tacksam för svar!!

Vad det säger är att om du inte betalar moms och liknande till fedex så kommer dom att skicka tillbaka den och detta får du betala, helt enkelt om du inte betalar det du ska så får du inte din telefon. Inget konstigt.

hoppas du slipper betala moms på iphonen, verkar vara ungefär 50/50 om man får betala eller inte.

den lilla hjälp jag kan ge är att jag uppdaterade min telfon till1.1.1 utan AT&T kort och tror inte att det behövs, kolla bland annat på www.unlock.no

hoppas du hittar nåt och att man kan använda sitt eget sim-kort

Haha, men nu kommer nog svaren bara strömma in!

Det kan inte vara fel på itunes då, vet att jag hade problem med itunes när jag skulle uppgradera til 1.1.1, jag laddade ner nyaste itunes och då funkade det. Bara en tanken om felmeddelande säger att det ligger i datorn och ej i iphonen.

good luck!!

tjena, jag har inte haft just ditt problem men jag fick felmedelande när jag skulle uppdatera min telefon 1.1.1.
Detta löste sig dock vid en installation av nyaste itunes. Bara en tanke om du inte kommer på nåt.

det är inte så att du misstar microfonen för att vara en högtalare, om du menar att du spelar upp musiken från iphonen, därfinns endast en högtalare.

jag är absolut ingen expert på iphones men jag har själv låst upp med den guiden du använde och jag fick också börja om då jag gjorde ett fel, däremot så hängde sig inte telefonen.
Det ända jag kan komma på är att du kanske exempelvis laddar ur den och försöker sedan igen, vem vet kan ju hjälpa, eller så får du hålla inne sleep och home knappen så den starat om, tror att om man håller den inne i typ 15 sek startat telfonen om, håller du dom inne längre så får du köra den i itunes och installera om FW 1.1.1 igen så kanske det funkar.
aja hoppas nåt det löser sig och att det kanske funkar och ladda ur den eller nåt.

först gör du en virignize på telefonen genom installer, innan detta laddar nu ner FW 1.1.1 som jag tror det finns en länk till på hemsidan. För du re-virginazat telefonen kopplar du alltså upp den mot itunes och samtdigt som du trycker på återställ telefonen håller du innne shift så du kan välja att instalera 1.1.1 istället.

När detta är klart låser du upp telefonen.
Har för mig att jag hittade en gansla bra guide för detta på modmyifone

Enda gången du alltså använder dig av datorn är när du installerar 1.1.1

Hoppas det hjälpte, annars är det bara att fråga på. lycka till!!

Jag använde mig av guiden på unlock.no, mycket enkelt, tror även att den finns här på ifun. Glöm inte att du måste köra en virgenize på telefonen först, det finns en guiden för detta också.

Allt gör man från telefonen, Lycka till!

har du testat att synca om låtarna i itunes, har för mig att jag hade ett album som uppförde sig som du beskrev. Tror det hade nått med att jag sunca iphonen med en annan dator och det blev fel på dått sätt.
Bara en ide, kan vara värt att testa om du ej gjot det, lycka till!

Jag lyssnar också en del på musik samt ser lite youtube klipp då och då, Samt kanske 20 min samtal per dag och jag måste ladda den varje natt. då är det musik samt film tittande som gör att batteriet tar slut. Men har också använt den i 2-3 dagar utan att ladda den men då har jag nästan enbart använt den som en telefon.

Jag skulle inte klara mig utan en nätadapter så det kan vara et tips, laddas hur snabbt som helts med den.

om man uppgraderar en 1.1.1 till 1.1.2 så går det väll inte att ringa på den?
eller har jag missat nått?

Problemet var att jag fick upp ett felmedelande när jag skulle återställa telefonen och där med uppdatera den till 1.1.1. Fel medeladet löd att jag inte hade tillräckligt med minne på min ipod om jag minns rätt.

Jag testade med olika datorer men efter att ha avinstallerat itunes samt installerat det nyaste itunes så funkade det fint. Fick lite panik eftersom telefonen då vad fast i recovery mode men som sagt det löste sig.

Ett tips kan kanske vara att du läser lite om just vilken itunes som rekommenderas, tror jag läst att man inte ska använde den nyaste itunes men som sagt så gick det för mig.

Glöm heller inte att ladda ner 1.1.1 FW innan och zippa inte upp den. Sen så behöver du bara en ladda iphone så ska det nog gå fint.

Jag kan kolla lite här ikväll om du råkar få nåt problem så kanske jag kan hjälpa dig.
Lycka till!