Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Hendrik

Hendrik

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2007-10-16
  • Senast aktiv 2010-10-11
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Hendrik har skrivit i forumet.

OJ! Inget jag tänkt på att de kanske bara stödjer INTEL-system. Känns konstigt eftersom Quake 3 Arena funkar med äldre system.

20hz hur har du det med FPS?

Så verkar jag inte få till FPS i spelet heller, tur att de är BETA.

Hitta svar på problemet: Linux och Macklienterna nu tillgängliga - QUAKE LIVE SVERIGE .
Spelet fungerar iaf nu, dock har jag ljudproblem, allt ljud är uppskruvat i tempo

Nu funkar installationen med Safari men inte med FF, där får jag ett meddelande att jag har fel OS eller fel webbrowser.

Nej nu fick jag samma meddelande...

Den är tillbaka, så ska prova igen.

Varför skulle IDsoftware gå ut med att stöd till Linux/Mac kommer den 18:e och då bara patcha men inte göra de tillgängligt. Blir som att säga att maten är klar fast man inte har slagit på spisen. Skulle nog gissa på att de kommer någon gång i natt svensktid.

Men de är ju den 18:e i USA nu iaf...

Satt uppe ett tag igår natt, men insåg hur lönlöst de var

Så skönt kan jag göra mediaserver av min hp-dator igen.

Hade hela tiden problem med mitt och andras trådlösa nätverk. Kan säga med all säkerhet att jag har provat alla som finns där ute för att få de att fungera. Nu är de så att jag faktiskt har fått de att funka prefekt, men kan inte direkt säga vad de är som har hänt förutom att de skedde efter att jag installera om OS X. Jag använde flyttassistenten men valde att inte importera inställningarna för nätverket. Har ni provat att installera om OS X?

Jag har nu krånglat med AirPort på min MacBook Pro sedan inköpet sista kvartalet förra året. Routen som jag ansluter till är en Gigabyte GN-BR01G. Alla förslag som har dykt på detta forum och andra kanaler har provats utan goda resultat. Det enda som nu återstår är att göra en reninstallation av OS X.
Är fortfarande lite novis på OS X och undrar vad jag behöver spara undan på användare? Så som filmer, bilder och dokument. Eller är de bara systemet som kommer att installeras om? Om någon utförligt kan förklara för mig hur de hela går till vore jag väldigt tacksam.

Har precis börjat en kurs i kognition. I denna kursen så kom vi in på tangentbord, diskussionen ledde till DVORAK och där efter SVORAK. Nu finner jag mig i valet och kvalet att förändra mitt QWERTY-tangentbord till ett SVORAK på min MBP.
Efter som min MBP är min dyraste materiella ägodel, så provade jag på ett billigare tidigare köpt och använt tangentbord.
Efter att ha tagit bort alla tangenter på detta bord så börja jag montera ihop tangentbordet igen, nu så visar de sig att alla tangenter inte passar på alla platser. Tangenterna F och J på mellan raden passar bara på de platser de var monterade från början. Alltså så går inte 4 tangenter att använda.
Så mina frågor är:
Hur lätt är det att ha sönder tangenterna vid montering på MBP?
Har någon provat guiden på http://sandnabba.se/~emil/svorak%20p%c3%a5%20MBP/ till Mac OSX Leopard och de fungerar som de ska?
Hur lång tid upplever du som har ändrat ditt tangentbord till SVORAK, att komma upp i din normalnivå som du hade på QWERTY-tangentbordet?

Följde det här tipset på macosxhints.com: http://www.macosxhints.com/article.php?story=20071205130246202&query=airport
Jag tog bort Platsen som kallas Automatiskt och satte den nätverksplats som jag ska använda högst upp i listan.
Innan jag gjorde dessa ändringar har mitt trådlösa-anslutning gått ner direkt när jag inte använder AirPort även fast Airportikonen visar full styrka.

Mac OS X 10.5.1, Intel Core 2 Duo, 2.2 GHz, RAM 2 GB.