Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Hendrik

Hendrik

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2007-10-16
  • Senast aktiv 2010-10-11
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Hendrik har skrivit i forumet.

Konstigt för att min har jag ställt på 3 timmar och de inträffar inte alls nu.

Har provat runt nu i OS X och tror att jag har hittat en "lösning" på att skärmens belysning går ner.
Jag har iaf inte sett att problemet uppstår efter att jag ändra under "Strömsparare -> Sätt skärmen eller skärmarna i vila om inte datorn används på: -> 3 timmar eller aldrig.
Från början hade jag den på 30min men efter en höjning märkte jag att belysningen inte försvann så fort som jag hunnit blivit van vid.
Använder Mac OS X, version 10.5.1

Jag har själv samma problem och tycker de är mycket irriterande, hur går de för dem på Apple Björn? Skönt att de är några andra som har samma problem för ingen som jag har snacka med med mac:ar kan svara på vad de är som händer.

MacBook Pro, 2,2 GHz

eznug du har inte fått något svar i från Apple? Jag har själv samma problem, även fast problemet är mycket litet så är de nått man stör sig på när man sitter och läser en längre text eller liknanden. Problemet dycker inte upp när man tittar på en film, bara man låter datorn vara och skärmen visar t.ex. ett Finder-fönster.

Mac OS X ver. 10.5.1, 2,2 GHz, 2GB RAM

Finns de möjlighet i TM att ta bort filer som ligger i Backup.backupdb? Vet att man kan utesluta filer som ska man ska göra backup på, men vill ta bort filmfiler jag har gjort de på.