Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
merrimack

merrimack

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-10-26
  • Senast aktiv 2008-10-15
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen merrimack har skrivit i forumet.

1

Tjenare,

Har jobbat ett ganska bra tag med ett program för iPhone och äntligen börjar det blir klart. Har kört det i simulatorn och testat på min iPod touch som är jailbreakad. Men nu vill jag testa det på iPhone för att kunna testa med riktig gps osv. Signade upp mig på iPhone Developer Program igårkväll för 99 dollar, fick en bekräftelse men inget cert. Någon som vet hur lång tid det tar att få ett cert? Man tycker ju att en internetbeställning av nedladdningsbar mjukvara skulle vara omedelbar. Tittar man statusen på beställningen står det "Digitalt levererad".

// Merri

Vilket macotek hade 610:an hemma? På macoteket.se listas den inte som i lager och Elgato listar inte produkten på sin site alls..

WOW rullar på skitfint på min alu 24". Nya uppdateringen för grafikkortet har löst alla problem med att datorn hängt sig för mig. Nu är jag 100% nöjd med min imac

Jag har skaffat en ipod istället för iphone. Det man måste fundera över är väl hur ofta man vill ladda den. Personligen vill jag inte behöva ladda min mobil varje dag och då kan man inte använda iphone på samma sätt som ipod. Men det stora problemet är ju om man åker långa sträckor och vill se på film, då är det ju trist att inte ha batteri kvar till att ringa när man kommer fram.

det är inte samma partition för musik som för programmen. Jag får samma meddelande och det finns runt 15mb kvar på partitionen där programmen ligger. Ssh'a in på ipoden och kör "df -h", så ser du hur mycket det finns på de olika partitionerna.

Det är nog inte bara trifoliumdatas som har dålig support. Killen på Apples support satt som en fågelholk när jag påtalade problem med att datorn hängde sig. Han hade aldrig hört talas om någon som haft problem med sin iMac och alla hans kompisar spelade WoW på sina imacs. Jag frågade också om det var möjligt att byta ut hela datorn då eftersom det inte var fel på mjukvaran men det gick inte det heller. Trist att det ska vara så dålig support. Om apple bara informerar om att de vet att det är fel i mjukvaran och att de jobbar på det så skulle jag vara nöjd, men att lotsas som ingenting är dåligt. Tacka vet jag Dell som levererade en ny dvd-läsare hem till mig på 2 dagar när jag bodde på Gotland.

Jag har en iMac 24" Alu och har haft stora problem med den när jag spelar spel. Nu spelar jag bara world of warcraft men det hänger sig till synes helt random. Ibland efter 4 minuter, ibland efter 3 timmar. jag ringde apple support igår, efter 40 minuter i kö kom jag fram och killen tyckte jag skulle resetta pram och starta om den i felsäkert läge. Det har inte hjälpt tyvärr och han bekräftade inte att det var något fel med drivrutinerna som jag läst om och förklarade att jag läst om. Dock var det inte ok att byta ut hela datorn. Konstigt och dåligt tycker jag. Trode Leopard skulle funka bättre men det gör det inte heller

1