Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
shoe

shoe

Medlem
  • Plats Älmhult
  • Registrerad 2007-10-27
  • Senast aktiv 2017-03-26
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen shoe har skrivit i forumet.

  • Medlem
  • Älmhult
  • 2007-10-28 09:27

Hej,

fick min iPhone igår och jobbade efter guiden på http://www.hacktheiphone.com som fungerade utmärkt. Men sista, och viktigaste steget där man skall låsa upp SIM-kortet med AnySim fungerade bara inte! Den rapporterar "Success" och påstår att mitt kort nu är upplåst, men det är det helt enkelt inte.

Jag har ett Telia 3G abonnemang. Och har inte haft några som helst problem med detta i min SE-W900i. Och det verkar som att några personer har lyckats med denna konfiguration enl. denna poll här på 99.se

Jag har läst i flera trådar att man INTE skall köra AnySIM flera gånger för att man då kan skada baseband-mjukvaran eller något. Är detta sant? Går det att börja om från början och restora telefonen till 1.1.1 via iTunes och göra om hela historien för att se om jag slarvat med någon filöverföring eller något.

Tacksam för alla tips och idéer,
-s

  • Medlem
  • Älmhult
  • 2007-10-28 09:08
Ursprungligen av magjac:

allt är upplåst med guiden men mitt telia sim funkar inte, måste man fortfarande köra något "freesim" program?

Hej,

jag har exakt samma problem. Körde enl. www.hacktheiphone.com med iBrickr i Windows och allt gick som en dans. AnySIM rapporterade "Yyour iPhone has been successfully unlocked". Men kortet är fortfarande låst. Jag har ett Telia (3G) abonnemang. Och enl. denna poll här på 99.se har flera personer lyckats låsa upp sitt kort med samma konfiguration som mig.

Har läst på flera ställen att man absolut INTE skall köra AnySIM mer än en gång. Någon som vet om det gäller per ominstallation eller är det permanent? Alltså kan jag prova igen genom att köra en restore på telefonen till 1.1.1 och sedan backa till 1.0.2, jailbreaka, osv. Dvs göra om allt från början.

Tacksam för alla idéer och förslag. iPhonen är sweet men det vore grymt om man kunde ringa med den också

Edit: LOL, efter att ha snackat lite i #iphone på chat.os3.hu och beskrivit mitt problem med att det står "Locked SIM" uppe i hörnet, föreslår en trevlig själ att jag skall avaktivera min SIM-kod. *skäms* det var så klart detta som var fel.

Allt fungerade alltså som det skulle, hatten av till iPhoneDev team!

Mvh,
-shoe

Senast redigerat 2007-10-28 21:13