Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oscareriksson

oscareriksson

Medlem
  • Plats Halmstad
  • Registrerad 2007-11-19
  • Senast aktiv 2008-08-21
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen oscareriksson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Pain Reaper:

Jag ska importera från Hong Kong.. Där säljs dom utan abonnemang och bindningstid samt är upplåsta av APPLE själva så du kan uppdatera den som vanligt via iTunes utan att Jailbreaka o hålla på.. Garanti och allt precis som om du köpt den i Sverige, fast utan Telia

Vet du hur prisläget är i HK?

Jag ska till Hong Kong nu i slutet av juli, och jag undrar var man kan köpa iphone? Är det apple store som gäller eller?
Mvh Oscar

Ursprungligen av westerlu77:

Vad jag förstår från denna länk så är det bara Hong Kong o Italien som funkar med alla operatörer. Det har säkert redan sagts...
About activating iPhone 3G with a wireless carrier

Vet du vad den kostar i Hong Kong, samt är det samma trams med bevis om att man är bosatt i Kina? Det är ju lite speciellt med Hong Kong:tveksam:

Ursprungligen av boaman:

Hongkong vet jag inget om faktiskt, men har läst att singtel i singapore kommer vara det första landet i asien att officielt sälja iphone.. å det med start i september så det talar ju emot att den ska gå att köpa i hong kong i juli.

Dock så går det att köpa det mesta i hong kong så det är rimligt

Okej tack for informationen. Ja man kan säkert hitta den om man vet var man ska leta. Tillverkas telefonerna i Kina? Jag är kvar i Kina till mars-09 så hoppas jag kan dra nytta av det=)

Har inte riktigt hängt med i utveckling av villkoren för Iphonen men iaf jag ska till Hong Kong den 29 juli. Någon som vet om den kan köpas där?

1