Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
spielbrot

spielbrot

Medlem
  • Plats Västerås
  • Registrerad 2007-11-22
  • Senast aktiv 2009-08-14
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen spielbrot har skrivit i forumet.

Om ni av misstag uppdaterar en 1.1.3 till 1.1.4 så fungerar varken jailbreaket, upplåsningen eller aktiveringen. Ni får bara ett meddelande att telefonen har ett ogiltigt SIM-kort. Försök inte hacka 1.1.4 med Ziphone 2.4 (det fungerar inte). Vänta tills Zibri pillat färdigt på en ny version.

Om du uppdaterat måste du ladda ner firmware 1.1.3 och installera filen via iTunes restore (ALT-klicka Restore-knappen och leta på filen på hårddisken). Och kör sedan Ziphone 2.4 så är du tillbaka där du var innan.

Firmware 1.1.3

Någon som sett Majong (eller Shanghai som den ibland kallas) till iPhone/iPod touch?

Har du Mac gör du enkelt ringsignaler från vilket ljudfil du vill, eller skapar helt nya ljud direkt i Garageband, förstås. Exporterar direkt till iTunes Ringsignaler.

Hejsan, har testat MobileChat i 1.1.3 men den verkar inte koppla upp sig till någon chat. Och jag har inte hittat någon annan app som fungerar, förutom webbapplikationer som JiveTalk med flera. Någon som har något tips?

Den enda malören som jag märkt efter Ziphone-upplåsningen är att Safari inte längre accepterar eller läser cookies korrekt, dvs Safari minns inte mina login på olika sajter som jag sparat. Det lär finnas en lösning på det via ssh och rättigheter på någon mapp. Ska söka mer information om det.

Har du en 1.3.3 iPhone behöver du bara ansluta iPhone till datorn, köra igång Ziphone, kryssa i alla tre alternativen och Starta. Det tar ca 3 minuter sedan är hela processen klar. Sätt sedan i ditt SIM-kort och allt fungerar klockrent. Synka som vanligt det du vill synka via iTunes.