Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kookanee

kookanee

Medlem
  • Plats Östersund
  • Registrerad 2007-12-12
  • Senast aktiv 2010-09-20
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen kookanee har skrivit i forumet.

1

Min macbook har senaste dagarna betett sig märkligt när jag kör transmission. Torrentsen börjar laddas ner utan problem men efter nån minut då hastigheten ligger på max så hänger sig transmission, ser i activity monitor att trafiken ner är som uppkopplingen tillåter men så fort jag försöker markera transmission får jag "badbollen". Transmission tar endast upp 4-10% men ändå går det ej att komma åt programmet. Provat att tvångavsluta men det ligger fortfarande kvar.
Upplever att detta skett sedan jag för nån dag körde airport updaten....
Nån som har en ide?

Nån som fått detta att funka med halebop??

Funkar inte installern??

Hej!
Råkade just lägga in installern en gång till (sjukt kasst), och nu kan jag inte avinstallera nått av de prog som jag redan installerat. dom finns kvar och funkar men går jag på uninstall finns dom ej där! Tar itunes nån sorts säkerhetskopiering som man kan återställa telefonen till??
Tacksam för svar

Tack som tusan!! allt funkar kanon nu, min tidigare telefon är en 1.1.1 och den behövde jag ej göra detta på för att det skulle funka. Thanks a million igen!!!

swephone gör väl bara så att man får svensk nummerföljd samt svenska menyer osv....

Hej!

Fick just hem min andra iphone ifrån usa, köpte den "upplåst" på ebay. Allt funkar kanon förutom att ringa el smsa. Telefonen känner av mitt telia sim kort och ja får upp operatörsnamnet samt mottagnings stapeln men så fort jag försöker att ringa eller smsa så hamnar jag tillbaka till huvudmenyn. Det går inte heller att ringa till den utan då går det fram signaler men telefonen reagerar inte.Provade att sätta in at&t kortet och då funkar det klockrent att gå in och ringa el smsa.
Är rätt novis på detta så jag undrar om nån har upplevt samma problem eller har nått förslag vad jag kan göra. Känns som personen som låst upp den kanske missat nått väsentligt....:)

Tack för ett grymt forum!!

Jag har installerat open ssh och bsd subsystem samt provat alla lösenordskombinationer men utan lycka. kan man restora den i itunes utan att "upplåsningen" pajjar?

Online

Sftp Iphone
Hej.
Har försökt otaliga gånger att ansluta till min 1.1.1 iphone via div sftp prog men utan resultat. En polare kom hit med sin 1.1.1 lur och det funkade på en gång....:mad: jag får detta felmeddelande Cannot initialize SFTP protocol. Is the host running a SFTP server?
Har installerat services ifrån installer och jag kan slå på ssh men det funkar ändå inte. Att installera apps ifrån installer funkar överhuvudtaget klockrent.
Hoppas nån har ett förslag på hur jag löser detta!!

1