Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
guspatrka

guspatrka

Medlem
  • Namn Patrik Karlsson
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Macanvändare sedan 1991.
  • Registrerad 2007-12-17
  • Senast aktiv 2014-03-12
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen guspatrka har skrivit i forumet.

1

Helt plötsligt funkade det att stänga av "hitta min iPhone" med fel e-postadress och nuvarande lösenord, helt random. Det jag har gjort är att uppdaterat datorn från Snow Leopard till Mountain Lion och sedan lagt till den i "hitta min mac". Ingen aning om detta har med saken att göra.

Ursprungligen av mattiL:

Man kan ändra sin apple id-login (email), jag har precis gjort det! Kolla på http://support.apple.com/kb/HT5621?viewlocale=sv_SE .

För övrigt, har du inte en så kallad 'Rescue email' angiven i ditt Apple Id?
Du har förmodligen angivit en sådan, så om du återställer ditt lösenord via https://appleid.apple.com/cgi-bin/WebObjects/MyAppleId.woa/ så kanske det fungerar?

Tack, men AppleID funkar som det ska på telefonen. Det är specifikt iCloud som inte funkar, eftersom det återgått till en inaktiv e-postadress efter uppdatering till iOS 7. Problemet uppstår bara på telefonen. Jag kan gå in iCloud på datorn med aktuella kontouppgifter.

Efter uppdatering till iOS 7 blev iCloud av någon anledning återställt till mina tidigare användaruppgifter, kopplade till en gammal e-postadress som inte längre existerar. Det går alltså inte att logga in i iCloud, eftersom man inte kan ändra e-postadressen (= användarnamnet) vid inloggning. Man kan heller inte radera iCloud-kontot (för att sedan återaktivera det), eftersom det kräver att man stänger av "Find My iPhone" (ny iOS 7-finess med aktiveringslås) vilket i sin tur kräver att man anger lösenord till nämnda, ogiltiga, e-postadress. Således ett moment 22. Jag kan heller inte nedgradera till iOS 6, eftersom senaste backup gjordes (automatiskt) efter att jag uppgraderat till iOS 7. Någon som har samma problem, och ev. hittat en lösning?

… om du hittar en lösning får du hemskt gärna lägga ut den i denna tråd. Jag lovar att göra detsamma! /Patrik

Då det varit lite hackigt ibland i kommunikationen med airport express (jag använder den enbart för att strömma ljud till stereon) så hoppades jag på att uppdateringen 7.4.2 skulle ställa saker och ting tillrätta. Men istället upphörde allt att fungera. Då jag försöker strömma från iTunes får jag meddelandet "Ett fel uppstod vid anlsutning till fjärrhögtalaren. Ett okänt fel uppstod (-15000)." Det funkar inte med airfoil heller. Arrrrrghh! Enligt programmet "Airportverktyg" funkar den som den ska, och lampan på expressen lyser grönt. Har dock inte provat att återställa expressen till fabriksinställningar och sedan ställa in den på nytt. Har du? /Patrik

Ni glömde väl inte att läsa igenom de 4.672 ord långa köpevillkoren? Tog ju flera timmar!

Skulle vilja veta var man hittar januariuppgraderingen nu för tiden. Valde bort att installera den när den kom, men har nu ångrat mig.

När jag klickar på länken "januariprogramuppgraderingen" på apple.se så skickas jag bara till iTunes, som säger att jag har den senaste versionen av programvaran (vilket jag ju har, men dock inte med de extra features som januariuppgraderingen innehöll).

Hjälp!

Senast redigerat 2008-06-10 22:42

Här är en svinful bilhållare med radiosändare som ska funka till touch:
http://www.macally.com/EN/Product/ArticleShow.asp?ArticleID=35

1