Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fredriik

Fredriik

Medlem
  • Plats Borlänge
  • Registrerad 2007-12-27
  • Senast aktiv 2010-05-03
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen Fredriik har skrivit i forumet.

Ursprungligen av adress@mac:

Lite olika beroende på operatör. På Comviq/Tele2 går det om du "registrerat" kortet hos dom.

Ringde comviq idag, hon som svarade sa att det inte gick om jag inte ville ha ett 3g kort. vilket är självklart att jag inte vill. Dem kunde dock "laga" kortet om man skickade det till dem, som skulle kunna ta minst 5 dagar.. och som alla vet 5 dagar utan sin iphone med sitt riktiga nummer det e ju som 5 dagar på en öde ö. Funderar dock på att byta till abonemang (inte för just det här utan har gjort det ett tag). Men om någon lyckas lösa det här, eller komma på någon lösning, SKRIV ! "koze" funkar ditt nya kort fortfarande. ? Använder 1.1.2 som är jailbreakad och har turbosim.
Tror det är fler som uppskattar en lösning på detta problem.

Googlade runt gällande egna ringsignaler till iphone, och efter itunes 7.4 så tog dem bort så man inte kan göra egna signaler den vägen itunes syncar dem helt enkelt inte. Hittade då (för mac) att man kan använda "garageband" lägg in den ljudfil du vill, klicka på dela/skicka ringsignal till itunes, den ber dig då korta ner filen vilket du enkelt gör genom att dra det gula strecket som kommer upp uppe i fönstret till så lång du vill ha signalen. Klart ! Sync It !

Ursprungligen av koze:

Det känns högst osannolikt att det skulle funka, men du kan ju prova. iPhone är ju som bekant ganska annorlunda om man jämför med en genomsnittlig lur . Jag försökte flera ggr att lägga in SMScenter-numret för att få bukt med mina sms-problem, men utan framgång. Nytt simkort gör susen!

Gåt det att beställa nytt sim kort som är kontantkort, och få samma nummer :/ ?

Och ....DÄR... Vart det samma sak för mig, bara sådär . Hoppas det visar sig vad felet är .. Funkar inte fast jag raderar konversationen får först "sändfel" sen försvinner all mottagning, men kommer tillbaks typ lika fort .. Hjäääälp!