Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
doggenikke

doggenikke

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Datorintressen , fotboll , kompisar m.m.m.m
  • Registrerad 2007-12-30
  • Senast aktiv 2010-09-18
  • Antal inlägg 267

Foruminlägg

De senaste inläggen doggenikke har skrivit i forumet.

Jag har samma problem, fast felmeddelande (28) och ibland får jag (9) ..

jag skickade in min till servicen, och dom sa att det tyder på en fuktskada.. eventuellt stötskada ..så vet fan inte om det går att fixa !

Om någon vet hur man gör, skulle det vara väldigt tacksamt om man fick hjälp !

Ursprungligen av Drakfot:

Prova att återställa den som ny telefon. Nackdelen är att man blir av med t.ext SMS mm. Men fördelen är att man "nollar" den och det kan ibland lösa en del mystiska problem.

Aaa så det är alltså skillnad på att göra en återställning utan att skapa som ny telefon och inte då ?

Ursprungligen av PeeMaN:

Söker man problem.... så hittar man problem... så problematiskt är det tyvärr

Det är sant.

Tänkte på en annan sak då ja fortfarande stör mig på att väcka den..

När man återställer, ska man då skapa som ny telefon ? testade nämnligen att återställa den och sen köra med samma namn jag haft förut, så alla program ,kontakter osv bara flög in i den direckt.. Men den segar fortfarande någon extra sekund vid väckning samt att ljudet när man låser den kommer lite efter också..

/Niklas

Ursprungligen av Adamski74:

Japp jag kommer kunna leva med min kant. Men måste ändå säga att jag är förvånad över att kvalitetskontrollen är så såpass dålig. iPhonen är mitt första möte med apple och jag har alltid haft en föreställning om att deras produkter var av mycket hög kvalité. Men så får man se att det är PRECIS lika som med allandra andra märken. Same shit.

Nja nu vet jag inte om jag håller med dig riktigt... Ta en vanlig sony ericsson å känn på den. Sen tar du iPhonen. Du känner stort skillnad.. men jag ska fundera på om ja ska skicka in min å få en ny eller inte, liksom det finns sånna som har fått ennu mer fel än oss.. Och en lite högre kant bryr jag mig inte om igentligen.. det stör ju inte eller så..

Hur är din sleepknapp ? om du t.ex haft den i fickan i 1 timme och sen ska väcka den , trycker på knappen , kommer bilden DIRR då ? alltså 1 sek efter du tryckt eller kan den sega någon extra sekund ibland ?

Värkar som att robotarna som gör iPhones är lite halvkorrekta...

Hade en vit 3G för ett tag sen , den hade också sprickor, sånna som du beskriver.
Sen hade jag en svart 3G och den verkade vara helt perfekt !

Men man får väll nöjja sig med att kanten är lite högre på ena sidan.. finns ju som sagt mycket värre saker som man kan få så

Ursprungligen av Adamski74:

Precis på samma ställe är det hos mig med. Några andra som kan kolla? Man märker det lättast genom att dra fingret på kanterna på telefonen. det känns liksom "vasst" på det stället, i högra övre kanten.

Aaa exakt ! det känns samma när man drar fingret från mitten på skärmen å utåt.. först till vänster så är det inget, sen åt höger så känner man metallkanten.. undra vrf vi båda har det så ? skönt att jag inte var själv om det iallafall....

Men kan ni andra också känna om det även är så här för er ?

Ursprungligen av Adamski74:

Ha, jag funderade precis på om det var mig det var fel på att jag stör mig på såna småsaker. Ramen på mi 3Gs är precis som din. På en såpass dyr pryl, så bör allt vara perfekt. Framförallt när Apple vill att deras produkter ska framstå som så speciella och exklusiva.

Ja eller hur ! Hur är din ? testa å ha homeknappen neråt, så håller du mot datorskärmen, ser du då att skärmen är lite sne ? att metallkanten syns lite mer på ena sidan ?

Inget någon av mina kompisar hade märkt, men jag är van vid att hitta SMÅ fel.

Edit : Det kanske ska vara så ? det kanske är någon komponent under just det stället som tar liiite mer plats och gör så att metallkanten på högra sidan ligger Liiiiite högre upp ?

Hur mycket löser en återställning ? och om man återställer måste man välja som "ny telefon" för att den ska återställas riktigt ? för jag har fortfarande lite seg väckning.. sen när man ska "vila" den så kommer ljudet som låter när man trycker ner sleepknappen lite segt..

Ursprungligen av Esa:

ja men det skall funka prima.. testa med 2G nätet funkar det bättre? eller Edge

Asså det varierar ! ibland full täckning å ibland ingen typ. Kanske är något med programvaran eller luren ?

Ursprungligen av Esa:

vilken operatör har du och var i landet bor du?

Halebop och bor i borås !

Ursprungligen av Esa:

alltså jag tror inte riktigt du fattar grejen.. knappen på sidan av telefonen som man kan göra den ljudlös med sitter löst! alltså den flyger upp och ner den funkar inte ens. det är inget gnäll, och när man går med telefonen i fickan tex hör man hur den åker framåt och tillbaka , så jag har lagt lite dubbelhäftande tejp i..

telia är annars väldigt hjälpsamma med problemen då han sa i butik att, om de är något så kom tillbaka man skall inte skita i det, då är det din egna förlust

Jag förstår dig, och även han andra som skrev. MEN. Köper man en iPhone så vill man inte ha ett jävla fel på den.. det är helt annat om man köper en billig plast nokia å se glappar lite.. men iPhone är inte den lur man vill ha med massa defekta delar.

Till min lur då.. Jag tappar täckning hela tiden.. det kan vara på 5 pluppar och vips 1 plupp ? man bah vafan.. Å sen har ja märkt att metalramen runt luren är lite lite högre upp på högra sidan .. asså VÄLDIGT lite men endå sånt man blir tjurig på ...

Men är det någon annan som märker att täckningen är lite halvdålig ?

Tjena ! Jag behöver snabbhjälp ! Fick min 3GS i måndags och är lika nöjd som vanligt. Men dock är jag kräsen och mäker snabbt om något är liiite segt eller så.

Det var idag, då jag skulle väcka den, så märkte jag att bilden kom några sekunder segare än normalt, Alltså när man trycker home eller sleep. Efter den sega gången så upprepa jag samma process och då blir den normalt snabb igen. Låter jag den ligga i fickan i 10 min och sen ska använda den så är det samma sak, den reagerar inte direckt utan segar lite när jag ska väcka sen.

Så jag undrar, ska jag testa återställning ? Detta hände dock när jag hade lågt batteri, men det ska väll inte ha med saken att göra.

Hoppas någon har en ide eller kanske någon som har haft samma problem och även då löst det !

/Niklas

Ursprungligen av Chaosstar:

Min 3GS räcker ungefär 1,5 dygn.

Hade gärna haft en som klarar 3-4 dagar, men det existerar ju ingen sån telefon med likvärdiga specar än.

Samma här, Jag har den liggandes över natten för ställer alarm, sen ipoden går typ hela dagen i skolan , lite surfande, film, smsande rätt mkt.. så är den nere på hälften. Tycker det är helt okej med tanke på vad iPhone erbjuder, så sjukt skön över allt osv.. värt några extra laddningar.

Visst, ladda en sony ericsson fullt och den håller ett bra tag, men finns ju inget man kan göra på den typ så.. man får ju välja lite efter användning också.

Nu har jag också sålt min 3G... hoppas verkligen att det kommer en ny nu i juni.. så man slipper nokia..

Neeeej.... nu såg ja en till lika dan spricka ?:( fast liten men man ser den .....jag pallar inte , vad ska man göra, går inte att prata med dom på telia ..?