Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Salmonella

Salmonella

Medlem
  • Plats Falun
  • Sysselsättning Foto, musik m.m.
  • Registrerad 2008-01-09
  • Senast aktiv 2010-05-26
  • Antal inlägg 56

Foruminlägg

De senaste inläggen Salmonella har skrivit i forumet.

Tror de som hade ensamrätt på iPhone 3G i England ett tag heter O2. Borde gå att kolla serienummret på telefonen mot dem på något vis. Annars känner jag inte till fler operatörer.

Flickan min kör nyåterställd 3.0.1 och det känns riktigt rappt och fint.

Ursprungligen av thor:

upplever den som en aning seg när någon ringer så står det först okänd för att sedan ändra till infon om den kontakt det är.
Gillar inte den nya plottriga infon som visas över ringda och mottagna samtal.
MMS får jag inte att fungera än. (antagligen telias fel)

Har inte upplevt segheten, man kommer till telefonsvararen när man ringer mig, haha! MMS funkar utmärkt dock.

Ursprungligen av thefinger:

Tack!

Men suck då!!

Hehe, är nog rätt tungt belastat just nu!

Ursprungligen av thefinger:

MIn vägrar! Den vill att jag ska sätta in ett SIM-kort utan Pinkod!??

Jag har ju bara ett kort och det har pinkod. Slår in koden, men inget händer! Hjälp!!! Behöver ringa ett viktigt samtal ju.

Gör som anvisningarna säger; slå in PIN, dra ut telefonen, sätt i den igen och vänta några sekunder.

Hört om fler som haft problem med vänstra fläkten, brukar sluta lyckligt efter service i butik. Jag däremot har ett konstigt brummande från höger om trackpaden. Den var knäpptyst de första dagarna men efter att ha aktiverat 9600-kortet för första gången och spelat Call of Duty 4 så brummar den störande. Det gör den oavsett vilket kort jag använder.
Googlat tills ögonen blöder och hittar bara folk med samma problem men ingen lösning. Provat att återställa både SMC och PRAM... Ska gå till återförsäljaren här i stan och be dem ta en kik. Förjoppningsvis är det en fläkt och inte hårddisken.

Undrar samma sak.

Ja taket är det inget fel på, det brukar ligga rimligt beroende på inställningar - det är de där dropsen jag inte blir klok på. Ska prova lite med XP Home SP2 i Bootcamp om någon dag och se om det funkar bättre där.

Tills dess - berätta gärna era konkreta erfarenheter med liknande riggar. Gärna just Okt 2008-modellerna.

Hej allihop,

Sitter på en MBP Unibody 2,4 GHz, 4GB RAM 1066MHz, 250GB 5400rpm. När jag spelar CoD4 för OSX så får jag inte ur så mycket prestanda som jag hade hoppats.
Även på default-inställningarna så är det konstiga frame drops. Jag kan ha runt 80fps på sina ställen och så störtdyker det ned på runt 7fps här och var - helmysko tycker jag. För att inte nämna ospelbart. Har provat lite olika upplösningar, genomsnitts fps:n blir bättre, men dyken kvarstår. Självklart har jag aktiverat 9600M-kortet.

Dåligt optimerad portning? Är jag för kräsen? Något som är fel? Vad tror ni och vad kör ni själva på för inställningar och upplösning?

Tack på förhand,
Martin Strandberg

Ursprungligen av KlasE:

Hej!

Det här är säkert en jättedum fråga men jag har inte lyckats hitta något inlägg som direkt besvarar det:

Har idag fått hem min nya IPhone 8GB och när jag kopplade in strömkabeln så angav den i princip fullt batteri direkt. Jag hade förväntat mig att vänta några timmar tills jag kunde använda telefonen. Är detta normalt? Är det ok att börja använda den direkt?

Klas

Den är fulladdad och körklar direkt ur lådan.

Ursprungligen av Stinky:

hämtade ut min ikväll – beställd i måndags och framme idag! Att det blev fel färg var helt ok, den vita är ju lika snygg. MEN. De hade lyckats byta ut 16GB mot 8GB också. Därav den snabba leveransen, antar jag. Har inte pratat med Telia än, men det blir att skicka tillbaka den i morgon och inse att jag nu sannolikt kommer att få vänta BETYDLIGT längre på att få rätt telefon…

Den vita finns enbart som 16Gb? Hur fasen har du lyckats få en vit 8Gb?

Ursprungligen av SenatorN:

Ni som fick den idag, vilken dag och tid beställde ni?

11:e, vid 16-tiden.

Haft min svarta 16Gb sedan i eftermiddags nu. Är sjukt nöjd!
Ljuder är grymt! Lugnt bästa mobilhögtalarna jag hört. GPSen funkar bra, men inte perfekt, 3G är snabbt och AppStore funkar också kalas.