Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
martin1g

martin1g

Medlem
  • Plats Karlshamn
  • Registrerad 2008-01-13
  • Senast aktiv 2010-10-05
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen martin1g har skrivit i forumet.

Med största säkerhet är detta bara en bluff för att tjäna enkla pengar. Det finns inget känt sätt att låsa upp iPhone 3G via mjukvaran ännu.
Att de dessutom skriver "Enable Video Recording", "Enable RSS Feed", "Enable Instant Messaging", "Enable MMS messaging" osv... gör att det ser ännu mer fake ut.

En bra källa för att hålla sig uppdaterad på 3G-upplåsningen är via forumet på Hackint0sh: FYI: iPhone 3G cannot be unlocked yet - Hackint0sh

Jag skulle gissa på att felia kör all sin 3G-trafik bakom en proxy/router eller liknande. Det innebär att IP-adressen du ser via whatsmyip inte är tilldelad din telefon, utan att alla (eller iaf alla inom ett visst område) får den adressen tilldelade när de ansluter till nätet. På svenska: Du har inte ett publikt IP via 3G.
Det enda sättet jag kommer på att du kan lösa det är genom en VPN-server som kan erbjuda dig en publik IP-adress. Om jag inte har helt fel så erbjuder bland andra https://www.flashback.name/ en sådan tjänst (denna är dessutom gratis att testa i en månad).

Ganska mycket spekulationer i mitt inlägg här, om någon känner för att rätta mig så gör gärna det

Nu är "3G" borttaget från tagsen i inlägget, och med tanke på iPhone-dev teams nya program har nog zibri bara gjort en variant med hjälp av samma metod.

Min rss-läsare pep till och ledde mig till följande bloginlägg...

ZiPhone's Blog: The egg of columbus.

Tagsen på inlägget är lovande. Det är bara att hoppas på det bästa