Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Robban_Hockey

Robban_Hockey

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-01-21
  • Senast aktiv 2008-02-11
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Robban_Hockey har skrivit i forumet.

1

Hej jag undrar hur man gör att få in iBeer i sin mobil telefon eller något liknande tex iCoffie etc

Hej jag har en 1.1.3 (oob) Jag köpte den så. Jag undrar ifall jag kan nedgradera den till 1.1.2 och sedan uppgradera den till 1.1.3 och jailbreaka den eller ifall jag kan jailbreaka den som den är? Kan det skada iphonen på något sätt? I sånna fall går det att resetta den till standard?

Snälla hjälp mig!

Vet ni om den här guiden funkar för 1.1.3 (oob) Alltså en 1.1.3 som var så när jag köpte den.??

Hej Jag inhandlade en 1.1.3 iphone förra veckan (den var 1.1.3 när jag köpte den). Nu undrar jag om ni vet ifall det finns någon guide om hur man jailbreakar en 1.1.3 (oob) och som fungerar. Sen ifall någon har hört rykten om hur man skall kunna få telefonen att fungera som en vanlig telefon.

tack på förhand // Robban

Vet ni om den här guiden funkar för 1.1.3 (oob) Alltså en 1.1.3 som var så när jag köpte den.

Jag har en nyköpt 1.1.3 (den köptes så ) tror ni jag också kan jailbreaka den?

joonis, Om du köper en Iphone nästa vecka är jag 99% säker på att du får en 1.1.3. Jag köpte min i torsdags på apple store i USA. Där sa dom att dom inte vilje sälja gamla saker och att alla apple stores har från och med tisdag förra veckan då den släpptes sålt 1.1.3 (tror knappast dom vill sälja gamla saker).

Röglemannen, ja det tror jag. Jag inhandlade den i torsdags förra veckan och 1.1.3 släpptes i tisdags. Tror knappast att dom säljer gamla grejer på självaste apple store.

Kan jag nedgradera min 1.1.3 (jag köpte den så ) till 1.1.1 och sedan uppgradera den till 1.1.3 när det finns jailbreak ute? För jag har hört rykten om ifall jag nedgraderar den till 1.1.1 kommer jag inte kunna ringa på den. Hur tycker ni jag ska göra? Vill jätte gärna bara kunna använda den på något sätt antingen som mp3-spelare fast helst som telefon

mvh Robban

Hej jag köpte en 1.1.3 i torsdags från apple store i USA. Nu undrar jag om jag på något sätt kan få den att fungera. Jag struntar i ifall jag måste nedgradera den eller ifall jag måste köpa turbosim/stealth sim eller något annat. I nu läget så funkar inte ens musikspelaren i telefonen, Allt jag kan göra är att ringa Nödsamtal som jag ändå inte har teckning för att göra. Jag vill kunna ringa och använda den som musikspelare... för just nu sitter jag utan mobiltelefon.

Snälla hjälp mig

Tack på förhand Robban

1