Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sunitram

Sunitram

Medlem
  • Plats Olofström
  • Registrerad 2008-01-21
  • Senast aktiv 2013-01-31
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Sunitram har skrivit i forumet.

1

Hej!
Jag har svårt att ladda min IPad. Den känner inte av laddaren. Dessutom kan jag inte riktigt sätta in kabeln helt och fullt så den går ända in i iPadens USBport. Tidigare har det gått lättare att ladda - men det har alltid varit så ända jag köpte den för ca 2 månader sedan att jag inte riktigt fått in hela kontakten i USBporten på Ipaden. Vad ska jag göra?

Hej,
jag har nu haft iPaden mer än en månad så nu har den fria surfen upphört. Igår beställde jag ett nytt mobilt bredband för den. Jag prickade för alternativet iMellan 199 kr/mån med att ha nytt abonnemang med nytt telefonnummer. Det skulle jag kanske inte gjort. Hur startar jag detta abonnemang? Hur kommer jag igång med detta mobila bredband och då med detta nya mobilnummer?Eller hade det funkat på det gamla mobilnumret (som jag ju fortfarande har på min iPhone)?

Nu funkar det igen! Jag installerade det via iTunes från datorn. Tack alla och stile för svaren!

Ursprungligen av stile:

Om jag förstår rätt så har du tidigare kunnat installera appar på samma wifi-nätverk? Gäller det alla appar du försöker med och har du försökt att installera en app i taget?

Ja, jag har tidigare kunnat installera appar på samma wifi - nätverk.
Ja det gäller alla appar jag försöker med.
Ja, har försökt att installera in en i taget också.
Vad kan det vara för fel? Vad kan hjälpa?

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Det står i första inlägget: "Har wifi".

Jag skulle vilja formulera frågan så här i stället:
Är du säker på att du är ansluten till ett wifi-nätverk?

Jo, jag är säker. Jag har ett wifi- nätverk tillgängligt hemma hos mig.

Ursprungligen av pmarriott:

Hur länge har du väntat? Det har hänt mig också någon gång att det står "väntar" i flera minuter.

Det står "väntar" hela tiden...

Hej! Jag lyckas inte längre installera/uppdatera appar längre på min iPhone 4. Har wifi. Har försökt radera appar , stänga av, starta om och återinstallerat dem igen. Men de bara befinner sig i "väntar"- tillstånd och det händer ingenting. Kommer inte ens något blått "på-väg-indikator-streck" fram i apparna i detta "väntandetillstånd" heller. Vad ska jag göra?

Hej! Är det någon som vet hur man kan göra ett hjärta i texten på Facebook genom Iphonen?

Hej! Jag installerade nyligen in programmet "Files" på min Iphone. Jag har försökt att kopiera och överföra filer från "hemdatorn" till Iphonen med detta program. Själva filernas namn kommer med från datorn till Iphonen men inget innhåll... Det står alltid "Fel:0x80070057:Felaktig parameter". Hur ska jag lösa detta? Någon som vet?

Försökte nyligen ladda ner Itunes 7.7 . Men det är några steg som fattas för att det ska börja fungera. Får svar :"en del av filerna som behöver uppdateras används just nu." Och vidare " De följande programmen använder filer som behöver uppdateras av installeraren. Stäng programmen och fortsätt genom att klicka på Försök igen." Och nedanför kan man läsa:Utforskaren Process Id:1884

Jag har försökt många gånger med att klicka på Försök igen. Men samma händer. Någon som kan hjälpa mej? Hälsn Mikael

Ursprungligen av Nicko35:

Använder du vista?Vista funkar inte,använd xp

Jag har vista. Ibörjan precis efter jag laddat ner programmet (videora)så funkade det. Men nu är det hela tiden att filen inte kan hittas 404.

Jag har försökt använda vidoera Ipod touch converter för att ladda ner filmer och filer från YouTube men på sistone kommer det bara upp "file can not be found" och sedan står det 404 tror jag. Det har varit så nu nästan en vecka som jag försökt. Vad beror detta på?Och vad ska göra för att lösa problemet? Tacksam för svar

1