Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Hr.Egnell

Hr.Egnell

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-02-12
  • Senast aktiv 2010-06-03
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen Hr.Egnell har skrivit i forumet.

Ursprungligen av kraspor:

Finns det någon tråd för ställ till iPad, sådana man kan platta till Mac Guyver-style?

IKEA | Ramar & bilder | Ram- och bildtillbehör | RAKET | Bordsstaffli

iLyrics e ett bra och lätt program annars.

Hej!
Hade lite ledigt utrymme på min 8gb och tänkte att jag skulle lägga in wikipedia appen. Så jag följde den guiden som finns på youtube (finns bara en). Själva appen gick bra att föraöver men när jag ska föra över själva wikipedias (ligger på 2 gb) innehåll så blir det bara error. Först vid runt 30 % kommer följande felmedelande : Child transfer failed. De går att klicka ''play'' igen och så för den över till 96% å så stor det bara error och man kan ej ''playa''. Vad kan de vara? Har nog med utrymme så de e inte de.
Undrar en grej till. Går man in i itunes libary i ttr så ska väll låtarna laddas ner så man kan spela de utan wifi sen väll? Det funkar ej för mig. En grej till. Music quiz är ju kul men inte när musik, filmer och podcast är med också. Vad kan man göra åt det?
MKT tacksam för hjälp

Hände samma sak för mig när jag så på en film efter jag hade JB med Ipodtouchmaster tutorial. Så jag fick reseta den och nu kör jag med 1.1.3 ist. Har haft både en 1.1.1 ,1.1.2 , 1.1.3 och en 1.1.4 och kan rekomedera 1.1.3

Har nu dratt ner den till 1.1.1 å sedan drog jag upp den till 1.1.4 för att testa de men ska dra ner den igen nu. Men undrar vad man tjänar på att JB den på 1.1.4 eller har den på 1.1.3? Funkar alla apps till 1.1.4?. Hittade de en bra guide här på forumet som jag följde förrgången som jag tyckte va bra. Då andvände man IJailbreak efter jag hade kört Jailbreakme.com. Den gick att uppdatera 1.1.1 till 1.1.3 direkt. Kan dock inte hitta den igen nån som har en länk. Tips på bra konvertrings program?. Har ett nu som heter videadora converter. Dock några filmen som hänger sig är lånade från internet:)

Senast redigerat 2008-03-07 21:55

Undrar detta också. Vad är skillnaden mellan en ''JBad'' 1.1.3 å en 1.1.4

Hej!
Har en jailbreakad 1.1.3 som först jaibreakades me Jailbrakme.com och sen me iJailbreakMobile till 1.1.3. På vägen hem från en resa råkade en kompiss gå in i Bosstoll och förmodligen köra vipe ipod som tar bort att musik och alla filmer:mad:. Och nu när jag ska lägga över allt igen får jag bara detta felmedelande: iTunes kan inte läsa innehållet i Ipod enhetern..Sen står det att jag måste återställa den. Vill helst inte göra detta för den är full me apps som skulle ta år att instalera igen. Vad kan jag göra??
Har ett till problem: Enda sen jag fick den krashar längre filmer(över 3min). Detta har den gjort innan den var jailbreakad??
EXTREMT Tacksam för hjälp

Ska tillägga att själva ipoden funkar bra. Alla appsen och allt sånt bra.

Försköker ladda ner typ BSD Subsystem men den laddar kanske 1/20 del på fem min sen kommer det olika felmedelande typ cant conect to host osv. E de fler som har samma problem? Har testat att återställa den utan resultat. Vissa saker går att ladda ner typ som spel. Nån som har samma problem eller är kanske deras server nere?

Den gråa bakgrunden är den på 1.1.3 men du kan ju annars gå in på inställningar och kolla vilken version du har.
Detta med "förflyttningsmöjlighet'' och mail, weather m,m är januari uppgraderingen som man kan köpa för 155kr. Då tror jag man kan ha flera sidor om platsen inte räcker till.

Undrar fortfarande om hur man få den som är på januari uppgraderingen. Så man kan flytta runt sina apps.
Som denna: http://www.youtube.com/watch?v=mc6Qz...eature=related
I customize på springboard kan man ju ändra typ olika texter typ som slide to unlock. Dett funkar ju endast om man har engelska som språk? har sett nån som ändrat texten i vänstra hörnet där det står ipod. ur gör man det?

Ne jag menar som de är på januari uppgraderingen. Så man kan flytta runt sina apps. Iphone appsen funkar på 1.1.1 btw
Som denna: http://www.youtube.com/watch?v=mc6Qzca0tfw&feature=related
Skulle ocks¨vija få music quiz. Va finns de? Får inte heller themes att funka. Har laddat ner några å sen går jag inte i summerboard och väljer men det händer inget.

Senast redigerat 2008-02-14 23:46

Skit i de gamla. Ny e den jailbreakad och har verison 1.1.1. Hur gör man så den ''voblar'' och så man kan flytta runt iconerna? Har instalerat summerboard old.

Senast redigerat 2008-02-14 22:41

Tack för svaret. Men kan man ha iphones appen typ mail, maps på jailbreakad verison 1.1.1 och 1.1.2. Spelar det någon större roll om man uppgraderar från 1.1.1 till 1.1.2. Vad blir skillnaderna?

Undrar vad skillnaden är på de jailbreakade versionerna. E de olika apps till varje? Kan man behålla version 1.1.1 eller ska man jailbreaka 1.1.2 eller 1.1.3 . Hittar inget bra när jag söker

Har en ny ipod touch 8gb och funderar på att jailbreaka den. Eftersom den har version 1.1.3 så får jag väl dra ner den till 1.1.1 genon itunes? Sedan surfar jag in på jailbreakme.com på touchen och instalerar appsnapp. E detta allt man behöver göra?

Kan man fortfarande använda itunes och synka med efter man har jailbreakat den?

Kan han ha version 1.1.1 eller måste man uppgradera den till 1.1.2 eller 1.1.3?

Va är skillnaden på versionerna 1.1.1 osv?

Hur säkert är de?

Om man återställer kan typ Apple se att den har varit jailbreakad?

Förstår inte inte detta me SDK? Är de värt att vänta några veckor och se vad som händer?

Mkt tacksam för svar.
Mvh Victor