Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rolle90

Rolle90

Medlem
  • Registrerad 2008-02-13
  • Senast aktiv 2016-04-02
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Rolle90 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av barbapappa_86:

Jag hade lämnat in den.

ok
jag köpte telefonen via blocket, ny inplastad förpackning (kvitto från conviq)
så ringde comviq idag och de vägrar att enbart byta ut den som reklamation utan de vill skicka den direkt på service. - bland de sämsta servicen jag någonsin fått, synd man inte spelade in samtalet, var något helt sjukt va korka personal.

hur som helst.
jag har varit i kontakt med Apple Store med och bokat en tid hos deras service, så antingen (ifall möjligt) byter dom ut det som är fel (antagligen LCDn) eller så går det in i utbytesprogrammet. Vilket vad jag förstår är oanvända telefoner med begagnade delar?

Jag själv tycker att alla alternativet är förjävla tråkiga med tanke på att telefonen inte är 24 timmar gammal...

mjo, men i detta fallet var det inte windows som fuckade utan macen

undrar dock vad felet var, men nu fungerar allt i alla fall
Windows 7 är faktisk ett riktigt bra OS.

Idag då jag startade datorn fick jag upp det där det står starta med disk eller vad det är, så startade om datorn, höll nere "ALT" å gick in i leopard. satt i min windows 7 skiva å körde boot camp

Nu gick installationen hur bra som heslt, så problemet löst, frågan är bara vad som orsakade det här, verkar som datorn bara ville ha sömn

smurf: mjo, men jag hade Win 7 på macbooken här om dagen utan problem ju.

hummel: det är så jag gjorde, men fungerar inte, jag har även formaterat datorn från leopard skivan å uppdaterat leopard, win 7 fungerarar fortfarande inte.

Jag testade min win 7 beta skiva ifall mitt orginal vart trasigt, även den fungerade inte, så testade windows Xp - får samma grej där.... Så vad kan felet vara ? =/

Jo såhär ligger det till

Jag installerade Windows 7 via Boot camp här om dagen, men idag då jag försökte lägga in drivrutiner för att kunna använda min playstation 3 kontroll till datorn så Fuckade någonting sig, så windows gick inte att starta.

så jag hoppade in på Leopard igen å formaterade / tog port patrionen som win 7 låg på, för att sedan göra en ny och installera om.

men då datorn startar om för att starta med win 7 skivan så blir skärmen "svart" och ett " _ " blinkar i vänster övre hörn. - längre än så kommer jag inte..

Någon som vet vad felet kan vara?
Har försökt ett 5-tal gånger men får samma grej varje gång, å måste använda power knappen för att stänga av datorn då det händer..

Ursprungligen av spielbrot:

Om ni av misstag uppdaterar en 1.1.3 till 1.1.4 så fungerar varken jailbreaket, upplåsningen eller aktiveringen. Ni får bara ett meddelande att telefonen har ett ogiltigt SIM-kort. Försök inte hacka 1.1.4 med Ziphone 2.4 (det fungerar inte). Vänta tills Zibri pillat färdigt på en ny version.

Om du uppdaterat måste du ladda ner firmware 1.1.3 och installera filen via iTunes restore (ALT-klicka Restore-knappen och leta på filen på hårddisken). Och kör sedan Ziphone 2.4 så är du tillbaka där du var innan.

Firmware 1.1.3

Går ej.. har försökt 5 ggr - får error varje gång, att det är ett okänt fel, googlade lite, och jag är inte den ända som har samma problem för att man har uppdaterat...

jag hade inte ikonen där innan jag återställde telefonen. så.. men men, har ett Kontantkort i min Iphone, men jag vill ju endå inte att det ska drass pengar där... hur får jag bort den saken då? är det någon inställning? eller måste jag kontakta Tele2?

Edit: jag har inte igång GPRS heller, har i alla fall inte Skrivit in anslutnings punkten. så den kan inte komma in på något nätverk.

Ahaa Edge, men jag har ju Tele2 Conviq - de har ju inte Edge.....

Vad är deta för något? (Det jag har ramat in i grönt, fick en sådan "Ikon" nu då jag Återställde min Iphone. någon som vet vad den står för ?

http://img168.imageshack.us/img168/7654/myiphoneor9.jpg

Det finns två saker som går mig på närverna atm.

1: jag kan inte hitta 1.1.3.ipsw, att ladda ner - (min ITunes vägrar göra det, får en error om mitt internet, villket det inte är något fel på)

2: kan inte! hitta AppTapp installer till min Iphone (datorn kör Windows XP)

kan någon hjälp mig hitta dessa sakerna?

Någon som kan länka till där man kan ladda ner 1.1.3.ipsw ?
då jag försöker uppdatera via ITunes så får jag error - den påstår att mitt internet har gott ner fast att det inte har + då är nedladdningen redan på 100% - litte skummt,

men det ska ju gå att ladda ner manuelt. 1.1.3.ipsw.

Ursprungligen av Jedsler:

snälla, om du bara tog 2 sekunder att titta på trådarna som redan finns om EXAKT detta så hade du redan fixat telefonen och vi hade sluppit svära åt ytterligare en onödig tråd. Finns en tråd som heter "fastnar vid apple loggan" Hur FAN kan man INTE läsa den innan man postar när man har det problemet?!

Tack så mycket, kollade precis in den tråden, och tror den kommer lösa mina problem, hade dock stora problem med att få den i det där specialar läget (Med USB kablen och ITunes ikonen) men där är den nu - Tack

Senast redigerat 2008-02-14 12:50

tja
min Iphone buggade sig innan idag så var tvungen att Återställa den.
då jag hade återställt den till 1.1.1 å tänkte jag testa ZiPhone - villket slutade med att det enda som visar sig på Iphonens skärm är det vita äpplet som visas under uppstarten. och datorn får ingen kontant med den via usb.. ( jag gjorde typ något fel i "ziphoneGUI.exe")

men i alla fall, någon som vet hur jag ska göra för att kunna få kontakt via USB igen, och kunna få igång mobilen igen.

innan jag återstälde den var den 1.1.3, från början var den 1.1.1 (Köpte den begagnad för en månad sedan, så jag har aldig hålt på med Jailbreak å sådant innan)

Snälla svara

Baah, nu har min Iphone lagt sig i det läget igen då man bara ser en iTunes ikon och en USB Kabel. försökte boota den med Ibrickr men den bara blev Disconnectad från datorn hela tiden, då jag får Reseta hela mobilen...

så min fråga är: kan jag Återställa den via Itunes? eller det kommer försöra alla Jailbreak grejorna eller???

om inte Itunes - vad ska jag då använda?

(Trycker man att man vill Återställa mobilen via Itunes får man Alternativen "Återställ och uppdatera" eller "Avbryt"
men vad jag hört ska man Inte uppdatera via Itunes....

Vad säger ni? hur ska jag fixa min mobil?

(tror min Iphone var 1.1.1 från början - men inte säker då jag köpte min Begagnad)

1