Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Millegarden

Millegarden

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-02-26
  • Senast aktiv 2019-05-01
  • Antal inlägg 142

Foruminlägg

De senaste inläggen Millegarden har skrivit i forumet.

Kan tyckas vara en dum fråga, men jag ställer den ändå för jag vill veta.

Vad innebär jailbreak egentligen & innebär det några risker/ fördelar?

Jag skulle bli så lycklig att jag börjar gråta om jag får en fin lista på allt som har med jailbreak att göra postat här på forumet.:p

Jag tror att nästa generations iphone kommer ha 3G, såsom alla andra, med en kamera på båda sidorna för att möjliggöra ichat, vilket blir en ny funktion.

Anledningen till ingen MMS är troligen att iPhone inte är en kameramobil, man har marknadsfört den som en musik/ internetapparat. En bättre kamera innebär att fler använder just den funktionen och då blir "behovet" av att skicka fler MMS större. Med iPhonen som den är idag finns inte behovet att distribuera tagna bilder på samma sätt som med mer utpräglade kameramobiler.

Jag är även medveten om att det inte går att skicka MMS med lika hög kvalitet som korten, Därför är mailapplikationen ett bättre alternativ att skicka iväg sina foton med, särskillt när fler och fler telefoner får det här inbyggt.

Jag hoppas på en ny 2G iPhone till sommaren.

(Med 2G menar jag andra generationens iPhone)

Ursprungligen av bstark:

Glömde kolla om de hade öppet wifi så man kan surfa, det är ju annars fen största anledningen till att folk vallfärdar till applestores.

Märkte att det var låst WIFI när jag lekte med iPod touch, tyckte även att det verkade lite segt.

Jag ser att de flesta köper sina iphones från I-O men efter att ha räknat på det ser jag att man får en iphone 16GB för 3996kr nu när kursen är på sex kronor dollarn. Så om en släkting åker över så kommer frågan fram om det kommer några extra kosrnader om man tar med den hem? Annars ser jag ingen anledning att handla på I-O/ ebay