Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Henrik_C

Henrik_C

Medlem
  • Plats Lysekil
  • Registrerad 2008-03-06
  • Senast aktiv 2008-06-09
  • Antal inlägg 46

Foruminlägg

De senaste inläggen Henrik_C har skrivit i forumet.

Hejsan!

Jag undrar om det finns åäö på det tangentbordet som dyker upp i touchen när man behöver det eller måste man typ hålla inne ngn knapp för att det ska komma fram?

Hejsan!

Jag undrar hur det är med batteritiden på touchen, stämmer det som står på Apples hemsida att den klarar 22 timmars ljud och 5 timmars video?

Jag funderar på att köpa en iPod Touch (16gb) och jag har gjort en mapp i iTunes där jag har knappt 16gb film och musik. Kommer inte detta att gå in i iPoden då?

Fel kan det nog bli men då är det bara att återställa den i iTunes

Du måste ladda ned Microsoft .NET Framework 2.0 (googla så hittar du det) om du inte redan har det. Om det ändå inte fungerar (vilket det inte gjorde för mig) så ändra att det "unzipar" till den mappen som det står ZiPhone på som ligger på skrivbordet (det var så jag gjorde för att få det till att fungera).

btw, gör inte så mång nya trådar. Gör helldre en tråd som heter typ "Jailbreak-problem"

Senast redigerat 2008-03-30 19:22

Jag har för mig att om man jailbreakar den med hjälp av typ ipodtouchmaster's guide så går det bara med 8GB modellen, jag är dock inte helt säker. Men om du laddar ned ZiPhone så går det lika bra oavsett lagringskapacitet

Nej man behöver inte ha en redan jailbreakad iPod för att jailbreaka den ju, du jailbreakar den med ZiPhone. ZiPhone fungerar lika bra oavsett om du har en 8, 16 eller 32GB ipod touch.

Har man sett en riktig iPhone så ser man ju att det är en kopia direkt

Varför vill du inte jailbreaka den då? Blir det något fel är det ju bara att återställa den.

Så här står det på Apples hemsida "Obs! Om du använder en bärbar dator måste du se till att den är inkopplad i ett eluttag och att locket (eller skärmen) är öppet. Om locket är stängt kan datorn övergå i vänte- eller viloläge, varvid din iPod inte kan laddas korrekt." kan man inte ladda iPoden om man inte har den bärbara dator inkopplad i ett eluttag? Stämmer det? Har själv en bärbar dator och jag skulle ju vilja ladda iPoden även om datorn inte laddas.

Okej, tack för snabba svar, riktigt sugen på att köpa en touch:D

Hejsan, jag ska förmodligen köpa en iPod Touch snart men när jag berättade det för brorsan så sa han att han tyckte att det var rent ut sagt idiotiskt. Han säger att skärmen är mycket sämre än iPhonens skärm och han tycker att det är bättre att köpa en Classic för att den skulle ha bättre skärm. Nu undrar jag om det verkligen är en sådan dålig skärm på touchen. Brorsan har bara läst lite om sånt på internet så nu frågar jag er som har en touch om det är så dålig skärm?:confused:

Jag avänder ett program som heter Videora iPod Touch converter, har ingen länk men googla det så hittar du det nog, och det är gratis

Hej! jag läste en recension på ett par Sennheiser CX 300 hörlurar på pricerunner.se och han skrev att den vänstra luren hade "dött ut" (Vet dock inte om han använde en touch men du är ju inte ensam om problemet)