Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
OliverNordgren
  • Plats Upplands Väsby
  • Registrerad 2008-03-11
  • Senast aktiv 2009-10-10
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen OliverNordgren har skrivit i forumet.

1

kanske läge att säga att jag kör på en windows dator. hört att pwnage tool inte finns till windows.. och jag vill ha allt nytt i min iphone, uppdateringare och hela köret. nu fiock jag iallfall min mobil att bli återställd. så nu ska jag låsa upp den och det igen, nån som kan rekommendera ett bra program, och om pwnagetool verkligen funkar till windows..
//OliverNordgren

hej igen, här är jag. nu är det så att jag skulle installera iphonk red och nåt program som gör så att jag kan se mina sms, mail, sport, nyheter ooch väder på lock-screenen. så säger programmet att jag ska starta om min mobil för att inställningarna skulle börja starta. lydig som man är sgör jag det. och det var då det blev ett helv*te. iphone startar ju inte! den lyser bara med sin (nu) så fula öppningskärm. svart bakgrund och silveräpplet. den lyser hela tiden.. tills den dör. så kom jag hem nu för typ 15 min sen. satte in den i datorn i hopp om en återställning. den börjar ladda i dockan. men itunes kommer inte upp och så säger windows att en okänd enhet har upptäckts. inget mer... hur i hellskitta ska jag klara mig ur det här?:(. snälla hjälp mig. som jag har sagt i andra av mina trådar så är jag inte så bra på varken svenska eller engelska förkortningar. och jag är en av dem människorna som inte vet hur man säker på ett bra och effektivt sätt på google eller nån annan söksida. så jag skulle vara så tacksam om nån kunde hjälpa mig.
tack på förhand / OliverNordgren

tack för alla svaren. men nu tänkte jag trampa lite på the plague. finns det verkligen nån tråd där det står om att få hotmail att fungera i iphone utan izymail. och nu vill jag inte höra, använd gmail, mycket bättre. utan jag har msn och då använder jag den hotmailadressen till allt möjligt, kändes bekvämare så:). så nu skriver jag här, finns det nåt annat sätt förutom izymail att få hotmail att fungera i iphone gratis?
tack på förhand.

jag är nog det mest "noobiga" man kan bli angående iphone och allt som hör till. till saken nu iallafall, nu är det så att jag gärna skulle vilja aktivera min hotmail på iphonen. när jag väl kommer in i själva aktivering rutan så är det en mängd saker jag inte förstår mig ett dugg på. så skulle nån kunna ge en guide eller förklara kortfattat men så att jag som inte har en aning om förkortningar och dem engelska betekningarna kommer kunna förstå. tack på förhand.

/Oliver

tjena, jag har en fråga angående ikonerna på min iphone. finns det något sätt at flytta på dem eller ta bort dem, som när jag hade jailbrekat den så kom "zibris blog" upp och den känns ju lite onödig. så jag skulle vara jätte tacksam om jag fick svar snarast:)

tack för mig

tack så mycket. men då måste jag bara fråga en sak till, går det bra att ha 1.1.4 med jailbreak utan att ha nå trubbel med att ringa/smsa eller generellt.

Hej. Jag kan börja med att jag kan nästan ingenting om det här med iPhone och allt som hör till. Jag har en iPhone 1.1.2 som är "jailbreakad" med ziphone tror jag det hette, det var en som gjorde det åt mig.
Iallafall, för ett tag sen så var jag inne på Installer.app och tankade lite onödiga program, så hittade jag blinker, och när jag hade laddat ner det så försvann Installer.app från menyn. Och nu vill jag verkligen ha tillbaka Installer.app till min iPhone, kan någon snälla skicka en länk på svenska med "noob" språk så jag fattar hur jag ska göra, allt det här med förkortningar och namn på saker är jag totalt nollställd på.
Tack på förhand. /Oliver

tja jag fick detta meddelande också här för nån dag sen. det jag gjorde var att skita i det och börja ringa runt efter folk som skulle till staterna för att köpa en ny. så när den dog och jag hade laddat den och så, så var det där meddelandet borta. det har inte kommit upp sen dess. så testa bara låta det vara ett tag, och se.

1