Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
daniel66

daniel66

Medlem
  • Plats Gotland
  • Registrerad 2008-03-31
  • Senast aktiv 2010-09-03
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen daniel66 har skrivit i forumet.

Har bara en liten fråga som jag inte hittar i forumet...

Om jag har en 1.14 jailbrekad telefon jag köpt på blocket.se, är det några risker med att koppla in den i datorn och gå in och lägga över musik i Itunes. tex uppdatera och den "formaterar" telefonen? eller är det bara som med min ipod att man kopplar in den och trycker sync och man har alla låtarna/filmerna som finns med i listen? eller ska jag "akta" mig för något.:D
Tack för svar!

Har även en annan fråga ang just iTunes:
Om nu iTunes är gratis på www.apple.com varför ska man då gå in på vissa "olagliga" sidor tex piratebay och tanka det där? när man kan gå in och hämta det på hemsidan? vad är fördelarna/nackdelarna? och vad tjänar man på de? typ kan gå in och hämta musik på applestore eller dylikt?

tack för svar!

mvh
Daniel

Har n95 och iphone, och det jag använder min iphone till är ju att surfa och maila ringa spela och trixa massa.. medans n95an var mer ringa och smsa, och då är det så orättvist att n95an har 3.5g när man sitter på edge... det är bra skillnad på hastigheterna när man skickar lite filer osv.. men kolla aftonbladet går ju typ exakt lika snabbt.. det är ju just när man börjar flytta tyngre filer.. typ bilder och låter. vi som har iphone vet ju att blåtanden inte är för att skicka filer, och är man på en fest och hör en bra låt eller dylikt är det bara att använda edge.. och då suger iphone:D nej då.. men det tar lite längre tid.

Men fördelarna med iphone tycker jag är att man kan få den SÅÅÅ mycket estetisk snyggare, man har ju en uppsjö av bra och fungerande program, (även på n95, osv. men symbia är fan svårare att fixa bra och roliga program till)
Jag kommer nog aldrig gå tillbaka till en telefon med enbart knappar, näste lur blir ju förmodligen iphone v2. eller nästa stora succé från apple.

Har inte mac, men tycker att det fungerar smidigt med filöverflyttning osv. ser inte det som en nackdel.

och det som är grejen med 3g /3.5g är att det drar ju så sjuk mängd batteri.. ska man sitta och kolla post, nyheter, ta hem någon fil osv. så är ju halva batteriet slut, går man runt med 3g på hela dagen bara för att få in teckning, inte göra massa annat. utan den ligger på ett bord med 3g aktivt. inte gsm eller så, så måste du ladda den när man slutar jobbet, för den slukar den så fort.
vilket skulle va samma problem på en iphone om den hade 3g. därför antar jag då att apple har skippat detta.. om man ska tanka stora filer, är det ju bara att lubba och dra upp w-lan och köra.
detta har ju även n95 och n82 osv.

men din fråga är svår.. men som jag sa. tror jag inte jag kommer kunna gå tillbaka till en ren knapp telefon igen. men smaken är som baken, (delad)?

Lycka till och skriv vad du gör och hur det blev!