Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
daniel66

daniel66

Medlem
  • Plats Gotland
  • Registrerad 2008-03-31
  • Senast aktiv 2010-09-03
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen daniel66 har skrivit i forumet.

Samma som pravda, man är ju inte dum i skallen? som måste installera program för detta?:D

När jag jailbreakade min iphone och installerat alla mina saker osv från installer. och tänker synca in mina låtar från itunes, så kör den igång, och allt fungerar fint, efter 1500 låtar av 2600 så säger den att "enheten har nått sin maxtid m.m" fattar ingenting, har syncat iphonen 100 gånger kanske och fungerat hur bra som helst.!? vad kan det va för strul?

står att jag ännu har 10 gb kvar på den?! där nere i Itunes, så den kan ju knappast va full!?
Vad ska jag göra och vad kan jag göra? kan ju inte ha halva samlingen, och om jag lägger i en ny låt?! hur ska jag synca den!?

Tack för svar!

Mvh
Daniel

Haha:D hur kan du fråga? hur mycket snabbare att skriva?

Jag förut skrev jag ca 400 sms i månaden, nu så skriver man så pass mycket snabbare, och med iphone så har jag inte någon "sms räknare" som säger hur många tecken osv.. så varje sms man skriver går så fort att skriva så man skriver ca 3st varje sms. så nu skickar jag uppemot 800 sms i månaden... FAN TA IPHONE:D nej då.. men det är sjukt mycket lättare att skicka sms! när jag skickar sms så använder jag hackad åäö, och sen så använder jag svenska ordlistor, så att ordet efter man skrivit lite så föreslår det ett passande ord med dem bokstäver man skrivit.. tex: om jag skriver snabbt kanske det blir: Vad händet (förslag: händer) på middso....( förslag: Middsommarafton.) och då går det ju så sjukligt mycket snabbare! dock finns det en sak som är jobbig! om nu detta "förslagna ord" som i många fall är super är fel, så tar det extra tid att trycka på ett kryss uppe i smset, för att få bort det.. men när det stämmer i ca 90 % av fallen så tjänar man ändå så pass mycket på det så det är värt det! men skulle vilja typ att när man trycker spece så vill man ha ordet och enter så vill man inte ha det eller dylikt... och sen tar det ju en stund innan man hittar vart tangeterna är under fingrarna.. men när man väl kan skriva utan att kolla på tangenterna så finns det inte mycket som slår iphone i fart!

Robo - x! det finns en sådan funktion vid "advanced message" eller vad det heter i installer.. i början kunde man inte ändra på dessa sms, men det kan man nu! vilket är nice!

Lycka till!

theplague!

Jag har gjort den reseten typ 15 - 20 gånger, lät den ligga på i apple läget 5 timmar osv osv.. men inget sug:D

Sant! svårt att sitta där och gissa:D ahha men det ska bli kul att se!:D

Så när jag kommer hem tror du:D att jag kan koppla in iphonen i datorn, trycka sync.. hoppas den syncar. sen för att lösa detta med låst logga, måste man tydligen jaila, aktivera osv igen?
sen efter det kan jag bara köra sync, och då borde alla mina saker komma tillbaka?

så det finns ett sett så att iphonen blir "återställd" som den är nu?
med kontakter och mina teman osv?

Tack!

Tyvär sitter jag på jobbet just nu med min gamla sketna n95 och bara längtar efter att komma hem till sötnosen och datorn för att sätta tänderna i det! så tyvär kan jag inte i skrivandets stund testa... men jag ska kolla sen, men så du förstår att jag inte är dum:D

Tack!

så du menar? när jag sätter i telefonen i dockan som är kopplad till datorn, och itunes startar och man ser den där till vänster, så mycket ser jag... och den kommer upp i "den här datorn"
hur gör jag en backup av telefonen? i detta läge... när telefonen är i det här läget där den är låst vid start-loggan. bara så jag får spara det där nummret på snygga tjejen jag träffade i helgen:D

men sist jag synca var i förgår så det är ju lugnt så..

tack!

koze,

Alltså jag hittar den i ITunes, där det står typ att det är 4 gb kvar på den och att det är si och så mycket bilder och så många låtar osv.. hur menar du då att jag kan göra en "backup"? i itunes utan att ha wlan?

Jaja, alltså alla låtar, filmer osv är ju i itunes, men tex mina kontakter tex från helgen, osv som inte ännu hunnits lägga in i windows i den adressboken som är syncad med itunes.. och om man kan rädda dem, annars är det ju ingen fara med resten.. bilder osv går att få tag på från "den här datorn" där bilderna ligger i iPhone mappen där.. men hittar inget om att komma in i den utan wlan.. typ som man gör på alla andra "mp3 spelare".. tex.. att man bara kan komma in i "mappträdet via sladden" typ "G:application/contacts:$" finns ju tydligen inga sånna bakvägar.. eller?:D

Tack på förhand.

Hejsan alla på 99.se!

Jag har lite strul med min iphone nu!
håller långsamt och läskigt nog förstå vad som håller på att hända med min telefon, efter en upptäktsresa i installers värld så blev jag ombedd att starta om min iphone, gjorde detta. och med fasa av vad jag läst på massa trådar stannar telefonen på Apple loggan, och jag inser att nu måste jag installera om allt dock ingen fara, med tanke på att det är ju lätt att göra sync via itunes sen med musik osv, men något jag undrar är går det tex att spara ner tex ens kontakter osv som är inlaggda efter sync? nu när den är i detta läge?
för jag vet ju hur man gör om man har wlan, men telefonen startar ju inte... så får ju inte tag på den via FTP...

Så frågan är kan jag komma åt telefonen och göra en "backup" utan wlan, innan jag återställer?

eller finns det något sätt att komma förbi "loggan" så den börjar rulla igen utan att "formatera" recover..

det märkliga är att mitt itunes hittar trots allt all info om iphonen, tex alla låter, bilder osv som är kvar på telefonen.. känns som att man skulle kunna gåförbi och göra en "backup"?

Finns det en lista på program som man ska "undvika" eller som är vanliga att det blir fel när man installerar? detta är nämligen andra gången det händer.. med 2 olika program...

Tack på förhand!

och det finns inget 3:dje parts program som har haxat så man kan skriva med bt tangentbord?
Borde ju inte va så sjukt svårt.. när det finns till massa andra telefoner?!

skumt.. men man kan ju alltid använda datorn och koppla in den.. men tänkte om man satte någon annan stans, eller dyl.

Men det fungerar ju lika smidigt att koppla in tangentbordet till sin pc, sen gå in och smsa från iphonen,

Har kollat runt lite när det gäller iphone, och har märkt att det blir ganska jobbigt om man är någonstans och vill tex svara på dessa trådar med lite längre text och man använder iphonen,
och då undrar jag om det finns möjlighet att att använda sig av ett bluetooth tangentbord, för att kunna skriva osv. även kanske lyssna på musik via bt med ett bt headsett..

några förslag?

Är ganska sugen på ett:
Logitech diNovo Mini
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=255515
Eller
Logitech diNovo Edge
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=111555

Och undrar nu om detta kommer gå och ha detta både till min htpc, och ha det till min iphone, liksom bara välja på iphonen "diNovo" eller "Edge" eller något. att man väljer den.. sen bara köra?

Skulle ju va guld värt!

ha det bra!

Trineo,
Men tvärt om.. om jag förlorar alla mina låtar och allt på min pc, tänk att hårdisken brinner ner, inga kopior och inga spellistor i itunes osv.
Går det då att med min iphone, synca tillbaka listan!? och kopiera in alla låtarna på iphonen till datorn?

_r2d2, aa men vad är det då för vits att ladda ner en "olaglig" och för övrigt äldre version? när det finns som freeware på www.apple.com?

Tangen: okay, men denna telefon är helt "ren" inga låtar eller bilder, bara upp packad för att jailbreaka typ. så då är det bara att köra? så när jag trycker på sync knappen så är det inte så den kolla vad jag har för firmware och syncar det med det senaste? tex när 1.15 kommer?
för det är ju inte så att apple inte vet att det finns "olagliga" telefoner, som är upplåsta osv. och för att sätta stopp för det kommer dom säker fixa något sånt i itunes, så när man kopplar in den att den känner att den är upplåst osv. och lägger in ett "virus" så den inte fungerar?:D
(detta är ju bara mina fantasier, apple skiter säkert i att vi sitter här och delar 3dje parts spel och program till höger och vänster! och gör om hela konseptet som dom byggt upp)

Baron: men det finns väll på egen sida? liksom typ en flik eller dylikt som man måste in på för att få upp dessa altenativ?

Det är lugnt!:D jag läser mig till svaren:D detta står säkert någon stans.. men visste inte vad jag skulle söka på..

Tack för svaren!

Millegarden:

Alltså jag älskar iTunes, det var det här med Backup osv? alltså måste jag typ lägga min playlist på flerställen, osv eller räcker det med att ha allt man vill i sin iphone, för jag vet min ipod är inte så.. när jag har haft samma låtar nu i 2 år typ.. lagt till lite då och då, sen när jag formaterade så var jag tvungen att göra om allt.. för att kunna trycka sync typ. gick inte att gå in alla där. tex om jag ville tabort 2 låter för dem fanns med i annat album så gick det ej..

så det jag vill fråga är inte om det finns andra program, utan om det går att få in låtarna igen från iphone till itunes.

Har en fråga.. om jag har lagt in massa låtar och playlists i iTunes, sen så har jag syncat med min iphone osv.. men sen plösligt en dag så pajar min dator, all musik osv är borta!:( kan jag då synca tillbaka musiken från min iphone där jag har mina favoriter, eller iallafall en början.. till en musiksamling..

Fråga..
Går det alltså att få från iphone till dator,
typ kan kompisen komma hit med sin iphone sätta den i min dator och dra över alla sina 13 g musik och göra typ "jockes lista"? eller är detta en omölighet.

om jag har lagt in massa bra låtar och mitt itunes försvinner och jag har ingen playlist och låtarna försvinner, är det bara att börja om då?

Hjälp!