Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mullev-rod

Mullev-rod

Medlem
  • Plats Svedala
  • Registrerad 2008-04-11
  • Senast aktiv 2013-02-26
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Mullev-rod har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av keptang:

Apple Hardware Test.

Du kan nog pruta några hundringar på priset.

Ja jag la ett bud på 5500. Få se hur det går.

Hej!
Ska köpa en begagnad iMac 21,5" av 09 årsmodell. Den har en 3.06 GHz Intel Core Duo 2 Processor och 8 gig minne.
Grafik Nvidia GeForce 9400 256 MB
OS Lion 10.7.5
Pris 5800:-
Nu min undran, finns det något program i Macen som kan göra en funktionskontroll? Skivverktyg? Eller finns det något på marknaden för oss amatörer? Begagnat är ju begagnat så man vill ju inte köpa äpplet i säcken....Priset vet jag heller inget om, men enligt Blocket så verkar det ok. Tacksam för svar!

Mvh
Peter

Hej, har ett i-landsproblem med min iMac som när jag varit på sidor som kräver inloggning inte kommer ihåg att jag varit där. Samma med alla mina sparade bevakningar på Blocket, de är borta nästa gång jag startar datorn. Har naturligtvis cookies inställt på att alltid acceptera. Som sagt, ett ilandsproblem men likväl irriterande. Tips någon?

Mvh
Peter

Jag kör min 80gb iPod till stereon och är väl nöjd med det. skulle dock vilja ha en större skärm som kan visa förutom foto, musikvideos och film, även ipodens meny, så att man slipper ta på sig glasögonen varenda gång man ska leta låtar. Någon som gjort detta? TV eller dataskärm? Hur kopplar man för bästa bild? Tänkte köpa en iPod-docka med fjärrkontroll för enklare handhavande, finns det någon sådan med tex Dvi eller HDMI?
Tacksam för tips!

Mvh
Peter

Ja, har kollat och njet, ingen regissörskarriär för mig.

Hej, undrar om någon vet om iMovie ska ingå i iLife? Köpte en 1 månad gammal iMac med iLife bundlat på installationsskivan. har för mig att iMovie fanns med när jag fick datorn men efter en nyinstallation av OS så finns det inte med. Alla övriga program som finns i iLife är med. Någon?

Tack för svaren, men jag var nog inte tydlig i min fråga. Kör inte AirTunes då jag har iPoden kopplad till stereon. Är enbart intresserad av hastigheten och undrar om det är någon som klockat de bägge? Vet att båda har n-standard men express är ju så liten....:tveksam: Ska förmodligen köpa en begagnad iMac till grabben då han bara vill sitta vid min nu (WOW funkar inte på PCn) och undrar om nätverkskortet i de äldre iMacarna har n-standarden, om inte, funkar de då med den nya Express? Tacksam för svar.

MVh
Peter

Hej, undrar om det finns någon med erfarenhet av Airport Extreme och Express? Står i valet och kvalet, har en PC och en iMac och ska köra trådlöst till båda. Någon?

MVh
Peter

Hej, som rubriken antyder så är jag som nybörjare på Mac, på jakt efter en bra bok om Leopard (eller de senare os:n), helst på svenska. Någon som vet någon bra och var man kan köpa den? Har kollat på Bokus men fann bara engelsk litteratur.

Mvh
Peter

Hej alla glada maccare! Har nu efter 10 års harvande äntligen hittat tillbaka till Apples underbara(?) värld. Även om mycket sitter kvar så är det ju en hel del nyheter i Leopard jämfört med OS 8... Mitt problem är nerladdning. När jag laddar ner en film så kommer den i packat format, oftast som en .rar fil. I PC är ju detta inget problem men hur packar man upp i Macen? Högerklickar jag på filen får jag bara ett komprimeringsalternativ inget uppackningsalt. Hur bränner man sedan filmen? Vilket program? Nero funkar ju bra på PC men i Macen? Mycket tacksam för tips eller tips om en bra tråd om det här, för får jag inte det här till att funka så är jag rädd att det blir PC igen.

Mvh
Peter

1