Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tommysvensson

tommysvensson

Medlem
  • Plats Härryda
  • Registrerad 2008-06-15
  • Senast aktiv 2008-06-30
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen tommysvensson har skrivit i forumet.

1

Hej,
vi har just släppt vår stora release av SwirlyMMS v1.0 som möjliggör skickandet och mottagande av MMS i iPhonen. Mängder av nya features ingår i den här releasen vilket ni kan läsa mer om på SwirlySpace!

Intresserade kan ladda hem en fullfjädrad trial-version från vårt repository http://www.swirlyspace.com/SwirlySpace.xml vilket ni alltså måste lägga till som en source i Installer-applikationen, alternativt vänta ett par dagar då applikationen kommer att dyka upp i Community Sources.

Mvh,
/Tommy (& Mats)

Ursprungligen av draags:

Apple har stängt möjligheten att kunna köra program i bakgrunden - vilket kan vara en bra idé. De har istället lagt in möjligheten med "notifications".

Men vilka program blir p.g.a. detta omöjliga att köra/ göra?

Nu är jag inget fan av MMS så jag ska inte tjata om det men är inte detta ett sådant appz som inte kommer fungera att göra eller köra i 2.0?

SwirlyMMS kan inte existera i den officiella AppStoren på grund av Apples nuvarande restriktiva sandlådemodell (begränsningen beror inte enbart på bakgrundsprocess). Så, med andra ord, i dagsläget kan SwirlyMMS endast köras på iPhone 1.x. Huruvida SwirlyMMS kan köras på 2.x får framtiden utvisa...

/Tommy

För mer info, se: Swirly Space

Hej alla iPhone+MMS-användare,

Om några dagar så släpper vi version 1.0 av SwirlyMMS och då kommer ni inte att ha den typ av problem med MMS en del av er verkar ha för tillfället!

SwirlySpace.com • View topic - v1.0 Beta is out...

/Tommy

PS. Jag kan tyvärr inte svara på rak hand vad era problem med 0.3.8 beror på. Har ni kikat i vårt forum efter tips o hjälp: http://swirlyspace.com/fourm?

1