Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
karhart

karhart

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2008-08-26
  • Senast aktiv 2021-01-29
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen karhart har skrivit i forumet.

1

Har köpt en mbp mid 2012 retina. Har en Samsung evo jag vill få in. Köpte en adapter, men den var för lång ihop med evon. Någon som har ett tips på adapter? Eller måste jag köra m-sata som jag fick att passa på adaptern?

Hej.

Funderar på att köpa en defekt(?) MBP från 2015. Problemet är att den kraschar under installationen. Hela skärmen täcks av horisontella färgade linjer. Är det något som går att åtgärda enkelt, eller är det ett hårdvarufel? Någon annan som haft liknande problem?

Jag skulle väntat till HTC släpper sin Bravo. Den har en otroligt snabb processor på 1gHz, en 3.7" OLED-skärm och kommer levereras med android 2.1. Visst - den fungerar inte så bra med Mac (själv har jag en Hero nu och har installerat VMWare bara för att synka den) men ändå är den i mina ögon överlägsen iPhonen (som jag också har).

Varför jag inte gillar iPhone är att den är så himla låst och okonfigurerbar, jag vill inte behöva jailbreaka min telefon för att få den att se ut som jag vill.

Lägger in XP på MacBooken genom VMWare nu - svärfar hade en legal kopia. Gött!
Jag behöver windows för att använda min nya HTC Hero fullt ut, skandal att det inte görs några bra OS X program till det...

Okej, tack för svar!
Hur mycket extra cpu-kraft suger det då?

Hej!

Min dvd-läsare har gått sönder och jag behöver installera XP på min MacBook 13".

Finns det något sätt jag kan använda mig av en USBsticka för att lösa detta? Har letat på nätet i timtal men inte hittat något.

Tacksam för svar!

Jag kan stänga kartonger. Men förstår och håller med om det som stod i länken.
Mola: kan du skicka ett PM om du har lust att posta den? Jag betalar portot åt dig!

P.S Det är inte lätt att vara lådiot... D.S

först såg det ut som att du hade äpplet på överkroppen, på högersidan av bröstkorgen... haha. men nu ser jag. grymt snyggt äpple. jag har själv funderat på ett, men ett mer stiliserat isf.

...som min begagnade kamera passar i. Jag har köpt en D40 på nätet, men killen som sålde den har inte kvar originalkartongen. Jag som är en lådfanatiker söker därför en låda till en Nikon D40 med 18-55kitlinsen... Låter jag tokig..?

och om det finns smuts i huset..? dyrt fixa?

Jag hittade en annons där en kille säljer en D40 med (vad jag antar är kitlinsen) 18-55 F/3.5-5.6 och en SB-400 med en omnibounce till. Han köpte den själv i augusti och har kvar alla kvitton.

Han vill ha 2950 för det, tycker det ni är ett bra pris för det?

Ursprungligen av Ipod_Lover:

Enda nackdelen jag kan se är att man inte kan använda ett batteripack och att den inte har inbyggd fokusmotor. Iofs är det inget problem egentligen med fokusmotorn då det bara är att leta efter objektiv med inbyggt. Det skiljer sig oftast inte en krona på priset.

Man kan väl visst använda ett batterigrepp? Hähnel gör ju åt de flesta kameror, så även D40:

CyberPhoto AB - Personlig service på nätet

F.ö går jag också i D40tankar, exakt HUR viktigt är det med ett batterigrepp? Förutom att det ser coolt ut?

EDIT: ipod_lover, riktigt fina foton på flickr. speciellt det på hunden, är den en lagotto?

1