Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bergmanorama

bergmanorama

Medlem
  • Plats Linköping
  • Sysselsättning En ny macbook air är min!
  • Registrerad 2008-09-05
  • Senast aktiv 2014-07-31
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen bergmanorama har skrivit i forumet.

Ursprungligen av klarabara:

ah.. Öppna går -men man kan inte spara..

läste om en variant man kunde göra i VLC, testar det innan jag köper QT pro tror jag.
Tack för hjälpen

Var läste du med detta?

nu så! Nu fungerar det utan problem! Jippie!

åh åh åh vad tråkigt, jag sitter på en folkhögskola där jag måste ansluta via http men det fungerar inte längre trots nedgradering.. ruggigt segt att sitta och pilla och fixa fixa fixa fixa, kan inte saker bara lösas smidigt och snabbt eller?

Åh jag uttryckte bara min hopplösa besvikelse över att det inte bara kan fungera som man vill Dessutom är det inget jag vill argumentera, endast uttrycka! Ha de fint!

Jag tycker att det borde vara självklart att den funktionen finns! Itunes använder jag inte just tack vare denna sämsthet.

usch vad illa att itunes är så sämst.

Jag kom att tänka på en bakgrund som jag såg här för kanske 2,5 år sedan. Nu hittar jag den inte, om någon med gott minne känner igen bilden jag beskriver så får den gärna hojta!

Bilden har helt svart bakgrund, det är en kille med ett par lurar på sig ritad/skissad i vitt med ett slags glow runtomkring, bättre än så kan jag inte förklara den. Någon som det ringer klockor hos?

Underbart!
Satt med Pwnage Tool ett bra tag och pillade men lyckades föga bra, kom in på denna sida och vips så blev det som finaste smörgåstårta! Magisk känsla nu när man förbannat, spottat och svurit över att det inte fungerar! TACK!

"Sätt den i Recovery mode(om inte det fungerar testa DFU mode)", hur gör jag detta? Jag råkade uppdatera min telefon idag och körde denna guide YouTube - How to Jailbreak Firmware 2.1 on iPhone and iPhone 3G with xQuickPwn , problemet uppstod då telefonen skulle starta igen och itunes skulle se den, detta hände aldrig och nu kommer inte telefonen i kontakt med datorn alls via usb, den visar bara äpplet och den runda ringen som rör sig bakom ibland. Jag har provat att ansluta den avstängd och igång men lyckas inte. Vad ska jag göra för att få den att connecta till datorn? Har det ovan med saken att göra?
Mvh John

aha! så om jag provar att dra ur elen så kanske det försvinner!

jag har på tre macar stött på detta och nu även på min nya macbook air... katastrof... ingen som vet vad man kan göra åt det?

dubbelmoral vart är du?

Tjabba! Spore är inte att rekommendera till min macbook air eller?