Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johan Arnesson
  • Plats Lund
  • Registrerad 2008-09-23
  • Senast aktiv 2013-02-22
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Johan Arnesson har skrivit i forumet.

1

Tack så mycket, det besvarar min fråga.

Tack, men jag har redan sett den länken så förstår att det finns jailbreak till telefonen. Dock läste jag en sådan guide och blev osäker då författaren skrev att "jailbreaken" endast var "tethered" och att de som behöver en operatörsupplåsning inte kan använda jailbreaken. Detta är anledningen till att jag skriver här. Jag har alltså inte förstått om jailbreaken innebär att jag kan använda en annan operatör eller om det endast innebär att telefonen blir "jailbreakad". Har jag fått något om bakfoten så förklara gärna.

Hej!
Jag har läst igenom lite olika artiklar men får inte klarhet i ämnet. Jag har en iPhone 4, låst till Tele2 och önskar låsa upp denna så att jag kan använda Telia istället. Är detta möjligt, vore väldigt bra om ni vill länka till lämplig jailbreakversion i så fall.

MVH Johan

Väldigt synd att de tagit bort rotationslåset på iPaden, går det få tillbaka på något sätt?

(Jäkligt nice att äntligen kunna skriva på paddan!)

Som jag förklarat så kan jag inte ens nå DFU mode. Jag har även provat på andra datorer samt andra versioner av jailbreak. Skärmen är liksom död, inte ens några "ljusblixtar". Enda livstecknet är som sagt att iTunes finner en iPhone i återställningsläge. Dock går det inte att återställa.

Ingen som kan hjälpa till med detta?

Hej!
Jag försöker hjälpa min bror att fixa hans iPhone, den är helt död. Det går ej starta genom att hålla inne "power" och "home"-button. Det går ej starta genom att plugga i USB-kabeln medans man håller "home" intryckt. Det går ej återställa via iTunes eller något jailbreakprogram. Skärmen är alltså helt död och ger inte ens ifrån sig något ljus. Telefonen har fungerat bra tidigare men började för ett tag sedan att stänga av sig själv för att vid nästa uppstart behöva anslutas till iTunes för återställning. Enda "livstecknet" nu är att iTunes finner den och vill återställa den. Detta går som beskrivet inte att göra. Jag har även provat att ladda upp den via nätström, utan resultat.

Vad kan vi mer prova? Finns det någon chans?

Telefonen är för övrigt en 2G

MVH Johan

Hej!
Köpte idag en Iphone 2G 16GB och är hittills väldigt nöjd, dock vill jag uppdatera från 1.1.4 till 2.1. Jag har läst här på forumet och hittat en bra guide (iClarified - iPhone - How to Unlock/Jailbreak Your 2.0.x 2G iPhone (Windows) [WinPwn 2.5]). Jag kommer sedan som någon skrev att ersätta 2.0.2 med 2.1 då iTunes frågar efter återställning. Jag har nu provat detta två gånger men "installationen" stängs av i det sista steget där man håller "homeknappen" intryckt. Jag har läst runt lite mer och fått uppfattningen om att jag först ska uppdatera till 2.1 genom iTunes för att sedan köra Pwnage-guiden. Men jag måste veta det säkert, låser jag inte min Iphone om jag gör så? Kan någon vara vänlig att förklara hur jag bör göra....

MVH Johan

1