Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
annacarin1984

annacarin1984

Medlem
  • Plats Lidingö
  • Sysselsättning Sjukgymnast från Stockholm som även spelar handboll på elitnivå
  • Registrerad 2008-10-05
  • Senast aktiv 2008-11-12
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen annacarin1984 har skrivit i forumet.

1

Nu laddar jag hem 2,1 o det tar ca 4h.....men precis när det är klart så kommer det upp ett felmeddelande om att uppkopplingen är fel eller något sådant. Men det är inte så,jag är uppkopplad till nätet när jag kollar...vad göra? någon som vet?

Jag har hört att man ska kunna ha spel osv trots att man inte har uppdaterat till 2,1. Grejen är den att jag inte kan uppdatera den för det tar 100 år och den slår av....suck!!

Hjälp hjälp hjälp!!!
Jag har en ipod touch och vill ha spel på den.
Jag har inte uppdaterat ipoden utan den är 1,2 eller vad det är.
Det jag vill är att få programikonen till min ipod. Jag har köpt hem ex UNO-spelet som jag har på Itunes. Där ligger programikonen i biblioteket med det spelet jag köpt. Men även om jag synkroniserar kommer inte det över till min ipod.
Hur vad ska jag göra????
HJÄLP!!!

Ok ska testa det. Men jag har iallafall sett nu att jag har inte den uppdaterad till 2 utan till 1.2 något sådant. Men om jag köpt ex UNO-spelet så kan jag alltså lägga till det på Ipoden fast att jag inte har uppdaterat ipoden till 2.1??
ha en bra dag

Jag vet faktiskt inte vad den har...=/ Men som sagt vill ju helst uppdatera den till det bästa. Men en annan fråga: Hur gör man om man vill få in spel på idopen då? Om jag ex har köpt ett på Itune o har den på itunes?? Hur kommer Program-ikonen till Ipoden?Räcker det att synkronisera ipoden?

ok,ska testa med det, jag har ju som sagt låtar o allt på itunes. Jag vill kunna ha spel på ipoden bla därför jag uppdaterar den.
Jag laddar hem via trådlöstnätverk om det nu kan ha ngt med saken att göra att det går segt???

Jag har en ny ipod touch så jag vill uppdatera till 2,1. Men som sagt, hoppar ut o tar 100 år....har ngn en lösning??

När jag ska uppdatera min ipod så tar det 100 år.....hur kommer det sig? Sedan hoppar den ur uppdateringen och måste börja om på nytt....datorn stod till o me på hela natten....och hoppade så klart tillbaka på 0 på morgonwn efter..suck!!
Någon som kan hjälpa mig???

hur lång tid tar det för er att ex ladda ner uppdateringen 2.0???

1