Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Storkish

Storkish

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-10-08
  • Senast aktiv 2014-02-11
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Storkish har skrivit i forumet.

1

Nu orkar jag inte läsa igenom tråden, men vad anses vara "gammelmedia" ?

Här är min Flickr. har nyligen blivit kontaktad av både Getty Images och en annan bildbyrå för försäljning av mina bilder, jättekul.

http://www.flickr.com/photos/storkholm/

Beställde en 21.5" 16gb från Dustin igår.
Levereras hem imorgon kväll.

Fasiken vad trevligt.

Jag tänkte köpa den nya iMac 21,5" och undrar hur det är att trycka in mer RAM i den? Man tjänar ju snabbt 1000 kr genom att köpa en 8 gb och trycka i 16 gb själv.
Den förra versionen var det lätt att göra om jag inte hört fel, men hur är det med den senaste?

Senast redigerat 2013-02-18 14:29

Min flickväns internet dog och inställningarna är helt tappade. Vi har försökt att installera om allting men det går inte och det går inte att få någon kontakt med Airport. Så jag funderar på om kortet helt enkelt gick sönder från ingenstans?

Om det nu är så vad är bäst att göra och köpa?

Hon har en vit MacBook från 2010.

Jag köpte nyligen Apple TV men har inte kommit igång för att den säger att mitt Apple-ID password är fel. Jag har såklart bytt password ett antal gånger för att försöka igen med det är samma visa. Någon som vet vad problemet är, Apple-ID eller Apple TV?

För ett tag sedan fick jag problem med min portabla Laciedisk, den ville inte få kontakt med min Macbook Pro. Jag installerade två saker som en vän till mig att göra, och då började jag få upp varning som ni ser en dump på här under.
Jag misstänkte att problemet var att disken använts på både Mac och PC och försökte formatera den på jobbet till bara Mac, Det gick inte och disken bara rullar utan att någonting händer så jag trodde då att den helt enkelt var trasig. Men nu har jag köpt en Western Digital My Passport om samma problem och varning dyker upp på min skärm. Efter att testat den med min tjejs Mac och att det fungerar där så är det ju datorn som är problemet. Men vad är problemet och hur löser jag det?

Gled hem med en ny 15" igår

1